نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها

[/COLOR]عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !

نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !

انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن
میدونم عزیز .احسان جان شما همکار حامد صمد بین هستی درسته؟ حامد قبلا مدیر سایت ما بود داداش که رفت تو کار اسکریپت و الانم بعضی وقتها میاد تو سایت..منم نخواستم ازت سوتی بگیرم خودتون همش میخواین بحث راه بندازیدو سوتیتون کمی ضایع بود و منم ادامش ندادم چون شناختمت.پس بیخیال بحث. در ضمن منم عضو 3 تا تیم برنامه نویسی معروف ایرانم که حامد هم یکی از مدیرای انجا بود قبلا! خواستید پ خ هم میکنیم! منتهی اینجا جاش نیست چون فعلان در استراحتیم! بیخیال سوالتان را بپرسید ما میشنویم. زیادی بحث کنم بن میشویم!

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

وی پی اس هم نمیخوام. خودم سرور دارم.4 روز زدیم تو سینمون گریه کردیم حالا آمدیم دلمون باز بشه که دارم میبنم دعوا داره میشه..هر چی هست تاپیک خوبی هست که خستگی از تن بدر میکنه