-
November 20th, 2012, 16:51
ریسلری رایگان سرور اختصاصی ReliableSite.LLC
با سلام به کاربران گرامی ؛
آن دسته از دوستانی که مایل به دریافت نمایندگی فروش سرور اختصاصی هستند میتوانند از طریق ثبت نام در سایت RelibaleSite.NET ریسلری سرور اختصاصی این شرکت را به صورت رایگان دریافت کنند!
مزایای ویژه:
- پنل اختصاصی با طراحی شما (رایگان)
- KVM Over IP FREE
- 15 - 30 درصد تخفیف
- و....
Dedicated Server Reseller Program :: ReliableSite.Net LLC - Resell Dedicated Servers
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012 16:51
# ADS
-
November 20th, 2012, 16:56
عضو دائم
پاسخ : ریسلری رایگان سرور اختصاصی ReliableSite.LLC

نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام
شما با این شرکت کار کردید و یا سرور دارید ازشون ؟ یه کم در مورد کیفیت و لوکیشن و ... به صورت نمایندگی که میدن توضیح بدید ممنون میشم
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 20th, 2012 در ساعت 16:59
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
November 20th, 2012, 17:07
سلام ؛
بله کمتر از 2ماه هست که کارمون رو شروع کردیم ؛ قبل از Pre-Order کردن سرور های مورد نظرمون یک سرور برای تست سخت افزار و شبکه ازشون درخواست کردیم .
پردازنده E3-1245v2 با 16 گیگابایت رم و هارد SSD بهمراه پورت 1 گیگابیت بود که سرعت دانلود از لینک های معتبر (خارج از دیتاسنتر) بین 70 تا 110 مگابایت بر ثانیه متغیر بود.
سری سرور های E3 هم کمتر از 9 ماه هست که ستاپ شدن ؛ تخفیف هایی هم که به نمایندگان میدن داخل پنل قابل مشاهده هست .. مثلا به پلان E3-1245v2 بهتون تا 60$ تخفیف میدن.
پهنای باند گران هم یکی از ویژگی های این دیتاسنتر هست.
-
-
November 20th, 2012, 17:11
یکمی که چه عرض کنم
خیلی زیاد اصلا شبیه یه دیتاسنتر کار نمیکنه
یکمی ترسناکه کار کردن باهاش من که سراغش نمیرم حتی اگر سرور مجانی بده چه برسه به نمایندگی مجانی
ریسلر یک دیتاسنتر بودن یه حسن یه کلاس کاریه دیتاسنترا به این سادگی ریسلری نمیدن همین کارش یه دلیله که آدم سراغش نره
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 17:13

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
یکمی که چه عرض کنم
خیلی زیاد اصلا شبیه یه دیتاسنتر کار نمیکنه
یکمی ترسناکه کار کردن باهاش من که سراغش نمیرم حتی اگر سرور مجانی بده چه برسه به نمایندگی مجانی
ریسلر یک دیتاسنتر بودن یه حسن یه کلاس کاریه دیتاسنترا به این سادگی ریسلری نمیدن همین کارش یه دلیله که آدم سراغش نره
کیج اختصاصی دارن ؛ سابقشون از سال 2007 هست ؛ دعوتنامه شخصی هم برای کسی ارسال نکردن
-
-
November 20th, 2012, 17:15
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2012, 17:19

نوشته اصلی توسط
hyperserver
سلام...
شما حالت خوبه

؟؟
میدونی با این کارت (زدن این تاپیک) چه بلایی سره دیتاسنتر و سر خودت آوردی

؟
سلام .
نه اصلا...
داستانایی مثل هتزنر / ovh / و.. در راه است؟؟
-
-
November 20th, 2012, 17:19

نوشته اصلی توسط
danitfk
کیج اختصاصی دارن ؛ سابقشون از سال 2007 هست ؛ دعوتنامه شخصی هم برای کسی ارسال نکردن

اینجا فرومه بحث کردن آزاده نظر دادن هم آزاده منم نظر شخصیم رو گفتم ، دلیل نمیشه شما تیکه پرونی کنید
دوست دارید چیزی که بر خلاف میلتونه 2شنوید بهتره تاپیک ندید چون اینجا افراد مختلف با عقاید اطلاعات سلایق نظرات مختلف وجود دارن
-
-
November 20th, 2012, 17:21
-
-
November 20th, 2012, 17:24
-