خواهش میبکنم تا جایی که میدونم کمکتون میکنم
1- خیلی از پلاگین ها توی سی پنل به صورت خودکار نصب میشه و پلاگین هایی که نیاز دارین باید بر حسب نیاز نصب کنید مثلا برای ضد دی دی او اس یک پلاگین ، برای شل یک پلاگین و... بسته یه نیاز شما پلاگین های مختلف وجود دارد
2-پلاگین که فایروال نصب میکنه که به پلاگین های خودش نمیشه اعتماد کردو شما باید ببینید چه پلاگینی نیاز دارید تا نصبش کنید
3-هیچ پلاگینی نیاز به غیر فعال شدن ندارد مگر این که خودتون نیاز به غیر فعال کردن داشته باشین که عموما کسی این کار رو انجام نمیدهد
4- آنتی ویروس های مختلفی وجود دارند که می توانید نصبش کنید اما خیلی از بهترین ها به صورت پولی هستند البته ویروس معنی زیادس ندارد و بد ترین نوعش از نظر من شل هستش که انتی شل باید نصب بشود
5 - برای جلوگیری از دی دی او اس شما میتوانید csf نصب و کانفیگ کنید که طریقه نصب در مرکز اموزش امده است و برای شل هم باید انتی شل نصب بشود که یکی رو که رایگان هست رو توی مرکز اموزش توضیح داده ایم و آنتی شل های خیلی قوی ترش به صورت لایسنس دار هست که باید لایسنس تهیه شود و بعد شروع به نصب گردد
6 - وب سرور آپاچی خوب هست ولی خیلی از دوستان لایت اسپید رو پیشنهاد میکنند که سرعتش بیشتره اما انگار از نظر امنیتی کمی ضعیف تر هست(دقیق نمیدونم) همین اپاچی کافیه اما خیلی از دوستان الان تبلیغ لایت اسپید رو توی فروش هاشون میکنند
7-برای راه اندازی هاستینگ : سی پنل + کلنفیگ کامل + آپدیت سی پنل + ادیت خود سرور ، نصب انتی شل ، انتی دی دی او اس و...
8 - برای نصب سیپنل طبق گفته ی سایتش حد اقل رم 512 می باشد و شما حد اقل رو رم 1 و سی پی یو 3.2 باشه تا مشکلی توی لود نداشته باشید
9-آموزش نصب داخل سایت قرا داده شده است
تا اونجا که میدونستم کمک کردم بازم اگه کسی چیز بیشتر میدونه ممنون میشم اضافه کنند