سلام من دو روزه یک مشکل دارم و نمی تونم وارد سرورم شوم در حالی که من رمز Administrator رو تغییر ندادم اما به هیچ عنوان نمی تونم وارد سرورم شوم از پشتیبانی سرورم هم می پرسم اونها هم میگند رمز عوض نشده و همون است خواهشا کمکم کنید
سلام من دو روزه یک مشکل دارم و نمی تونم وارد سرورم شوم در حالی که من رمز Administrator رو تغییر ندادم اما به هیچ عنوان نمی تونم وارد سرورم شوم از پشتیبانی سرورم هم می پرسم اونها هم میگند رمز عوض نشده و همون است خواهشا کمکم کنید
به پشتیبانی بگین که رمز ر براتون عوض کنند و فایروالل ها رو غیر فعال کنند تا بتوانید استفاده کنید از سرورتون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
والا دو روز دارند رمز سرورمو ریست می کنند
حتما فایروال اشکال گیر میده به رمز و کلا ورود شما گر ممکن هست و اگه میتونید فایروال را off کنید
خطایی که نمایش داده میشه دقیقا اینجا قرار بدید
گاها مشکل از جای دیگه هست که کاربر ها فکر میکنن مشکل از پسورد هست.
Untitled-1.jpg
یک عکس از ارور گذاشتم
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
پشتیبانی می تونه وارد بشه
این میگه نام کاربری و یا رمز اشتباه هست
اگه پشتیبانی میتونه وارد بشه احتمالا یا نام کاربری و یا رمز رو اشتباه تایپ میکنید
و شاید هم زبان فارسی هم هست که شما به فارسی تایپ میکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
از پشتیبانی بخواهید از طریق ریموت به سرور وصل بشه تا مشخص شه مشکل از سرور هست یا از طرف شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)