این تحقیقات رو در زمان افزایش نرخ ارز هم انجام می دادید ؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
خب پردیس جان (حالا اسمتون هم نمیدونم) فکر نمیکنید همین خودش دردسره ؟
یادتونه دلار رفت بالا چه قدر تاپیک های کلاه برداری و گران فروشی و ... داشتیم سر این که ارز رفت بالا همکاران کشیدن بالا قیمت ها را
سر همین کاربر متوجه نمیشد و نمیخواست درک کنه
الان مثلا بیایم بگیم شما باید 45 روز را طبق این قانون پرداخت کنید مطمئن باشید جوابش اینه :
کلاه بردارید . ما کار به دیتاسنتر نداریم یک ماهه از شما خرید میکنیم و ...
مثل تمام همین جواب هایی که در تیکت های زمان گرانی ارز زده شد.
در مورد آن تایم بودن 25 یا 26 که گفتید.
مشتری داشتیم که گفته من میخوام صبر کنم ارزان شد تا قبل سر رسیدم یک روز پرداخت کنم.
هیچ میدونید اگر اینجوری باشه هر شرکت که مثلا 100 تا مشتری داره باید هر روز فقط دم صرافی باشه برای خرید اسکناس ؟ مثلا چرا راه دور بریم همین جناب قنبری بخواد هر مشتریش بر اساس قیمت همان روز پرداخت انجام بده پس باید هم ایشون بر اساس همان روز ارز تهیه کنند دیگه درسته ؟ و هر روز که مشتری پرداخت میکنه باید دنبال ارز باشن.
در مورد سرورهای اختصاصی هم جالب اینجاست اگر فرض کنیم این کارها که گفتید انجام بشه دیتاسنتر هتزنر مثلا زده 59 یورو مشتری هم توقع داره همان 59 یورو به نرخ روز بدون در نظر گرفتن هزینه حواله براش زده بشه.
خب این وسط سود شخص واسط چی هست ؟
خیلی زمان ها همین واسط ها با همین 100 تومن بالا و پائین ارز سود میکنن. حالا نام نمیرم کی ولی میشناسم و دیدم از قبل شارژ گردن کارتشون را و شدند صرافی فقط تمدید سرور میکنن و سود میکنن به خاطر بالا بودن ارز.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
از سال 1385 تا کنون
تا دلتون بیاد حتی یک بارم ممکن بود از دست همین ماموران بزرگوار در بازار های ارز چوب بخوریم که قسمت نشد :ی
یک هفته کل تهران را زیر و رو کردم بنده خیلی شیر تو شیره قیمت ارز و حوالش.
به نظرم فقط تنها راهش همینی هست که آخرین پیشنهاد شما بود بالا دادید همان قانون 45 روز و پیشنهادی که من دادم ولی خب مشکلات خودش را دارد دیگه ... برای همین کسی سمت این کارها نمیره مخصوصا که این ارز از بس به خیلی ها ضربه زد و ضرر زد همه میترسن
از سال 1385 تا کنون
مشکل ما ایرانی ها اینه که رو راست نیستیم ظاهر سازیم.
بعد چون می خوایم سود کنیم مجبوریم به صورت ناجوانمردانه سود کنیم.
1. هر شرکت برای تجارت باید برای خودش یک سری قوانین داشته باشه Policy ، من به عنوان کاربر باید این قوانین رو بدونم و با شرکت وارد معامله بشم.
2. در مثالی که زدم گفتم ، قیمت ارز باید بر اساس نرخ روز 26 ام باشه ، این یک مقررات هست و هر کاربری باید قبول کنه ، اگر نکرد بره جای دیگه خرید کنه.
اینطوری مشخص هست ، نرخ چه قدره.
3. برای سود ، هر شرکت بگه من برای نگهداری سرور ماهانه 25000 تا هر عددی خودش خواست هزینه می گیرم ، اما به شرطی که شفاف باشه.
4. مشتری باید تکلیف خودش رو بدونه ، اینکه یک ظاهر فریبنده بسازیم و بعد پول زور و غیرشفاف بگیریم کار زشتی هست.
تمام موارد قبول
مورد 4 هم زشت چه عرض کنم یه جورایی حرام خوری هست (البته نمیخوام توهینی باشه به همکاران نظرم شخصی بود)
ما هم برای همین چیزها دیگه خارج نیستیم و گسترده فعالیت نمیکنیم. حالا شاید سوال پیش بیاد خب فعالیت کنیم از راه درست ولی خب باید قبول کرد که این ها بر میگیرده به این که صنف خاص و درستی نداره این کار شما فرض کن 100 تا شرکت داریم از این 100 تا شما یک نفر بخواید طبق قانون کار کنید و بگید من سودم آقا روی هر سرور اختصاصی مثلا 10 هزار تومنه کاملا شفاف و حلال هر کسی خواست بیاد بخره
خب مشتری اول میاد : آقا پول ندارم زیاد تو رو خدا تخفیف بدید این 10 تومن رو دیگه تازه شما که کلی سرور دارید نمیخواید بگید دیتاسنتر به شما آفر خاص نداده که بگید نه دروغه مگه میشه دیتاسنتر کسی که این همه سرور داره به هش تخفیف نده یه کم روی اونم تخفیف بدید
مورد بعدش اگر ندید خب مشتری میره سمت اون 99 تای دیگه
آن وقت بهتره پس جمع کنید چون سود که نداره هیچ وقتتون الکی داره تو این کار از بین میره و ضرر هم چه بسی شاید میکنید.
به نظرتون حرف من در مورد مشتریان ایرانی درست نیست ؟
بازار جای کثیفی شده به نظر من تا زیر و رو نکشه کسی نمیتونه سر جاش بمونه و جمع باید بکنه بره.
از سال 1385 تا کنون
ممکنه همیشه از این فرصت ها پیش نیاد.ادم عاقل توی این قیمت ها دلار میخره برای روز های سخت !
یکی از شرایط موفقیت در تجارت نترسیدن از انجام کار درست هست.
بحث دینی هم بخوایم بکنیم :
شما نمی تونید هم به حلال و حرام معتقد باشی و هم خودت رو در جریانی ادم هایی قرار بدی که کارشون حرام خواری هست.
1- وقتی هر کسی از هر جایی سرور تهیه میکنه، این مساله رو باید با طرف مقابل شفاف سازی کنه که نرخ ارز با چه معیاری خواهد بود!
برای مثال ما خیلی شفاف به تمام کاربرانمون اعلام کردیم که نرخ مرجع ما صرافی لندن هست (چون دقیقا با همین صرافی کار میکنیم)
برای مثال نرخ امروز هر دلار 2750 تومان هست برای حواله ی دلار و ما هم همین نرخ رو توی سایت ثبت کردیم که قابل مشاهده هست (پرشین دد)
2- فروشنده باید خودش حساب و کتاب دستش باشه و کاری کنه که متضرر نشه
میتونه برای مثال حدود 5% کارمزد بگیره روی نرخ روز هر ارزی که کار میکنه و اون بشه نرخ ارز ایشون (اگر مثلا پرداخت از طریق پی پال هست، این کارمزد بنظر منطقی میاد)
3- اگر قرار هست فروشنده سرور رو چند روز بعد از واریز مشتری تمدید کنه، و حدس میزنه که در این مدت ممکنه نرخ ارز بالا بره، باید همون روز که مشتری واریز کرد سرور رو با همون نرخ روز تمدید کنه
این به مشتری ربط نداره که شما 20 روز دیگه میخوای تمدید کنی یا 1 روز دیگه
اگر کسی طمع نداشته باشه، میتونه همون روز مبلغ رو تبدیل به ارز کنه و خودش رو راحت کنه
4- پرداخت ارزی برای فروشندگان سرور اختصاصی باید یک امکان مجزا باشه
به این صورت که حداقل یک حساب ارزی (پی پال، کردیت یا حساب بانکی و ...) داشته باشه تا مشتری بتونه درمواقع مورد نیاز مبلغ سرور رو بصورت ارزی واریز کنه
مورد آخر این که:
- وقتی نرخ امروز یورو مثلا 3600 تومن هست، شما اصلا 400 تومن (11 درصد!) بیا روش و بده 4000 تومن
وقتی میای 5000 تومن حساب میکنی، اون 1000 تومن هایی که میگیرید کاملا برای شما حرام هست
و مطمئن باشید یک روزی چندین برابرش رو پس خواهید داد
پس مراقب باشید، که دنیا 2 روز نیست![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)