سلام خوبی ؟ در بسته ای که معرفی کردید یک حالت ابهام وجود داره !
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما Dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ } و اینکه ! چه تضمینی وجود داره اطلاعات جایی درج نشه ! تجربه نشون داده البته تجربه ی شخصی که هاست های وارز امنیت بالایی ندارند Configure سرور را بر چه اساسی انجام میدید ؟
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً Cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
تجربه دیگه ای که واسه سایت پی سی ول هم به وجود اومده اینه که خیلیا اسپانسر شدن و به ما وی پی اس دادن اما بعد از یه مدت که سایت ها و سایت ما ترکوند اومدن گفتن سرور ما نمیکشه باید پول بدید ! مثل DreamData.net . که تو همین سایت هم تبلیغ کرده !
چه تضمینی داره اطلاعات Share نشه و یا کسی Access نداشته باشه ؟ چه تضمینی مبنی بر اینکه اسکریپت خاصی فروخته نشه ؟
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
البته یک سری مسائل دیگه هم هست و سوالات متداول
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید ! خدمات شما ارزنده هست ! و با حرفای من کم ارزش نشده . اما کمی مشکوک و فاقد اطمینان هست !
مخصوصاً 500 گیگ رم تضمینی