-
November 19th, 2012, 20:32
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راه اندازی کنترل پهنای باند+ با هزینه

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
میکروتیک وقتی به عنوان روتر استفاده کنید سرعت خیلی تاثیر میذاره بهتره استفاده نکنید
بهترین کار استفاده از مونیتورینگ خود وی ام ور هست
میشه یه راهنمایی خیلی کوتاهی در این مورد بکنید؟
همین مانیتورینگ performance که موجود هست؟
فقط نمدونم کدام گزینه هست
Data resive rate?
usage?
اگه راهنمایی کنید خیلی سپاس گذار میشوم
-
-
November 19th, 2012 20:32
# ADS
-
November 19th, 2012, 20:35
عضو دائم
این محدود نمیکنه فقط مانیتور میکنه درست است؟؟
چطور میشه به مثلا 1 ترابایت محدود کردش؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
November 19th, 2012, 21:21
سلام
برای محدود کردن فک میکنم باید مجازی سازتونرو عوض کنید و از اوپن وی زد به همراه پنل سولوس وی ام استفاده کنید
--
از همون پرفورمانس هست روی هر سروری برید میتوند مصرف لحظه ای رو ببینید با یه سری محاسبه ساده مصرف دقیق وی پی اس رو میشه حساب کرد
پیشهاد میکنم وی سنتر نصب کنید خیلی کاربردای زیادی داره با وی سنتر خیلی کارای مفید دیگه ای هم میشه کرد
-
-
November 19th, 2012, 21:23
عضو انجمن
محاسبه چگونه انجام میشود؟
-
-
November 19th, 2012, 21:24
دوستان prtg تلورانس بالایی داره همچنین اگر روی وی پی اس طرف رو فایروال پورت اس ام تی پی رو ببنده شما دیگه اون وی پی اس رو نداریدش تا بخواید متوجه بشید دیگه مشخص نمیشه چقد مصرف داشته این کار و قصدی کرده یا نا خواسته بوده
به هر حال من با prtg اصلا تجربه خوبی نداشتم بهترین کار همین خود vmware هست
-
-
November 19th, 2012, 21:25

نوشته اصلی توسط
alireza.076
محاسبه چگونه انجام میشود؟
سادست میزان مصرفش رو میانگین بگیر در 24 ساعت و 30 روز ضرب کن
-
-
November 19th, 2012, 21:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
دوستان prtg تلورانس بالایی داره همچنین اگر روی وی پی اس طرف رو فایروال پورت اس ام تی پی رو ببنده شما دیگه اون وی پی اس رو نداریدش تا بخواید متوجه بشید دیگه مشخص نمیشه چقد مصرف داشته این کار و قصدی کرده یا نا خواسته بوده
به هر حال من با prtg اصلا تجربه خوبی نداشتم بهترین کار همین خود vmware هست
با تنظیم زمان چک کردن می تونید به درصد مشخصی برسید که معمولا تا ۹۰٪ صحیح هست
تنها راه مشخص شدن میزان پهنا استفاده از این نوع نرم افزارهای مانیتورینگ نظیر prtg یا cacti هست
-
-
November 19th, 2012, 21:36

نوشته اصلی توسط
j4b3r
با تنظیم زمان چک کردن می تونید به درصد مشخصی برسید که معمولا تا ۹۰٪ صحیح هست
تنها راه مشخص شدن میزان پهنا استفاده از این نوع نرم افزارهای مانیتورینگ نظیر prtg یا cacti هست
همیشه یه راه دیگه ای هم هست
من تو بهترین شرایط و تستهایی که گرفتیم تلورانس 30% داره مصرفرو 30% کمتر از حد واقعه ای نشون میده ما الان از وی سنتر مونیتور میکنیم و کاملا هم درست نشون میده شاید prtg رو با لایسنس اصلی نصب کنید این مواردش حل بشه چون نمیشه این نرم افزارو رد کرد دیتاسنترهایی هستند که دارن برای مونیتور شبکه از prtg استفاده میکنن شاید این تلورانسی که داره بخاطر کرک بودنش هست
-
-
November 19th, 2012, 21:40
از همه اینام بگذریم بگیم اون 30% رو هم اصلا میگذریم یا به شکل خود جوش هرچی نشون داد +30% میکنیم اما فایروالرو چیکار میکنید ؟ اگر یک نفر شب تا صب فایروال روشن کرد مصرف بالاش رو انجام داد و بعد صبح همه چیرو برگردوند سر جاش چی ؟ اونوقت شما متوجه مصرفش نمیشد دیگه
-
-
November 19th, 2012, 22:07
میکروتیک گذینه خوبی هست برای محاسبه پهنای باند همچنین محدود کردن پورت.
حتی تیم ما ماژوال نوشته که کاربر در صورت مصرف بیش از حد خودش، پورتش به 128k محدود میشه
-