با سلام دوست من، ممنونم از اطلاعات خوبی که به من دادید.
بنده از PHP 5.2.4 استفاده میکنم، البته 5.3 هم دارم، نصب میکنم و اگر اینگونه که میفرمایید باشه، ممنونم از شما به خاطر لطفی که من داشتید.
قابل ذکره، که من توی پست انتقادیم، مخاطبم کسیه که فرمودند " Mysql، نه Ms sql
با یوزر Speedy.
و شخصی که در تماسی که با هاستینگشون داشتم، پشت تلفن من رو به تمسخر گرفتند و با خنده گفتند که : والا من سه ساله توی اینکارم و تا حالا همچین چیزی نه دیده ام، و نه شنیده ام، مگه اینکه شما بگید من بیسوادم.
که امیدوارم ایشون هم این پست رو ببینند، و حداقل یه مطلب آموزشی ای بشه براشون که بدونند همچین ماژولی رو PHP داره و به مشترک بعدی ای که ازشون درخواست فعال بودن این ماژول رو کردند، به جای تمسخر و خندیدن، راهنماییشون کنند.
عذر میخوام اس اسم آوردن اشخاص، چون دیدم اگه اسم نیارم، ممکنه به دیگران جسارت کرده باشم.
بنده بابت سوء تفاهمی که برای پارس درایو، و Ashkankamanager.ir پیش اومد، و باقی کسانی که حس کردند منظورم با ایشان هست، همینطور دوست عزیز wanener که لطف کردند و همچین اطلاعی را در اختیار من قرار دادند و بر سواد من افزودند، رسما عذر خواهی میکنم.
با تماسی که با رویال نتورک داشتم، پشتیبان هاستینگ آن، قویا فرمودند که این ماژول رو بر روی سرورشون جدیدا فعال نمودند، برای اطمینان هم دو بار اسم ماژول رو گفتم، و ایون هم قویا دو بار تائید کردند و احتمال زیاد افتخار مشتری شدن از این هاستینگ رو داشته باشم.
ممنونم از دوستانی که یا راهنمایی کردند و یا نیتشون راهنمایی کردن بنده بوده.
با تشکر