نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
دوست عزیز
1- اعتبار صحیح هست نه اعطبار
2- بنده که عرض کردم بازاریابم و گفتم در حد اطلاعات بنده فکر می کنم متعلق به ویندوزه
3- با پشتیبانی شرکت هم صحبت فرمودید تا جایی که بنده در جریانم نگفتند برای ویندوزه گفتند روی سرویسشون نصب نیست بنده هم به اطلاعات ناقصم این امر اضافه شد.
بنده فقط قصد کمک داشتم نه اتلاف وقت شما رو.
سلام دوست عزیز
بنده منظورم اصلا شما نبودید، چون در چت با ای دی که بخ من داده بودید، ایشون فرمودند که بازاریاب هستید، و من دقیقا به خاطر اینکه به یاد شما بودم گفتم اگر بازاریاب هستید که حق دارید و اگر نه ...
خواستم در پستم از شما هم به عنوان یک بازاریاب که حق دارید از این موضوعات خبر نداشته باشید، نام ببرم، که خوب، یادم رفت. اما من منظورم کسانیه که صاحب یا مدیر فنی این هاستینگ ها هستم.
میون این همه کسانی که آفر دادند یا خودم با هاستینگشون تماس گرفتم، فکر کنم فقط whg.ir و پشتیبان جوان سرور ( که خودم باهاشون تماس گرفتم ) فهمیدن این ماژول چی هست، و پشتیبان جوان سرور گفت چند لحظه صبر کنید، و بعد از چند ثانیه که سرور رو نگاه کرد گفت، PDO فعال هست، ولی mssql رو به فلان دلایل فعال نکردیم.
ولی دلیلم از گذاشتن همچین پستی، به تمسخر گرفته شدن توسط پشتیبان یکی از هاستینگ هایی بود که بهشون زنگ زدم، و از پشت تلفن بهم خندید و گفت، آقا من سه ساله دارم کار میکنم و بهت میگم همچین ماژولی وجود نداره، مگر اینکه من بیسواد باشم، خوب از پشت تلفن چی بهش میگفتم، میگفتم بله بی سوادید ؟
تا اینکه تصمیم گرفتم که جواب اینگونه هاستینگ ها رو، اینجا بدم
در مورد گزینه اول هم، ببخشید، من کلا از بچگی املام ضعیف بوده، شاید بیشتر میگشتید، غلط املایی بیشتری هم پیدا میکردید