سلام خدمت کاربر ها و اقا احسان

بعضی از دوستان به جای این که نظر هاشونو بدن دعوا می کنند این درست نیست,بنده دارم 7 ماه با اقا احسان و شتاب کار می کنم واقعا راضی هستم ولی یه سر ی چیزها هست که باید اوکی شه

این که روزانه حساب می کنید و اضافه کردید بسیار عالی هست ولی کارمزد رو 4 درصد هست عیب نداره اما 1000 تومان رو دیگه کسر نکنید چون واقعا ناراحت کننده است

و شما که این همه زحمت کشیدید این هم اضافه کنید که اگر روزانه هست باشه و یه کاره موثر این که مثل پارس پال بین بانکی اضافه کنید که هم درصد کمی داشته باشه و پول اضافی دیگه کسر نکنه بابت خدمات این به نظر من عالی میشه اگر روش فکر کنید منظورمم اینه که حداقل 2 روز طول بکشه چون پارس پال که من باش گار میکردم این طوری بود عالی بود پول کمی کسر میکرد

و این که سعی کنید به ایمیل هایی که ارسال میشه برای فروشنده شماره تراکنش و پیگری و هر چیزی که تو سایت میشه دید ایمیل بشه چون سایت تراکنش 10 روز پیش رو نشون نمیده فقط مال 2 روز اخیر رو نشون میده

شاید یکی 20 روز پیش خرید کرده باشه تازه یادش بیوفته که زنگ بزنه به بنده شماره تراکنش بده اما من دستم به جایی بند نیست بخوام چک کنم که ایا پول ریخته شده یا نه ولی ایمیل باشه آدم می تونه چک کنه و نگران هم نباشه

و از همه مهم تر درگاه بیشتر بدین همین دیگه عالی عالی میشه

حداقل 2 تا دیگه بانک مثل ملت و پاسارگارد اضافه کنید تمومه

این نظر بنده است

و از همه ی کار هایی که انجام دادی ممنون احسان جان