انقدم ميگيد صفحه سبز واقعا كدومتون ماژوا جديد رو نصب كرده؟؟ نصب كنيد بعد بگيد صفحه سبز
انقدم ميگيد صفحه سبز واقعا كدومتون ماژوا جديد رو نصب كرده؟؟ نصب كنيد بعد بگيد صفحه سبز
من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید
ویرایش توسط mehrdad. : November 19th, 2012 در ساعت 14:32
دوست عزیز شتاب بیز اگه تیم مدیریت وتیم پشتیبانی تیم فنی نداری چرا میای درگاه میزنی
از شواهد کاملا نمایان بود که شما با یکی یا دوتا از دوستان که ترم اخر دانشگاه هستین و پارتی هم جزء لاینفک این کاراست امدین سایت اوردین بالا
خوب باشه تونستین نوش جونتون
ولی با دو سه نفر نمیشه عزیزم تیم میخواد و دانش اون سه مورد بالا باید داشته باشی میتونی کار کنی
وگرنه اینجا فضای مجازی هست نه اداره نه شرکت که به عمو یا خان دای زنگ بزنی کارت راه بیافته
اینجا نمیشه با فضای کسب کار داخلی یکی کنی
نه دوست من
کارت خوب بود میری بالا,نبود ای ببخشید من نبودم دستم بود ....
بردار نیست همچین له میشی که هرچی سرمایه کردی هرچی پارتی جور کردی در طی یه سرچ در حاج گوگل میپری هوا
در ضمن همچین جدید جدید نیست
از گیر من در بیای از گیر بچه های دیگه درو نیستی
امدی ایمیل زدی حمایت کنیم حماقت کردی
ویرایش توسط mortezafox : November 19th, 2012 در ساعت 14:44
بدترین سایت هست
هر پرداختی که میخان بکنند 1500 تومان پول میگیرند![]()
من که دو روزه از این درگاه استفاده میکنم
واریزشم تو روز های کاری هست
از امنیت زیاد سر در نمیارم
ولی کارمزدش واقعلا نسبت به ساریرین زیاده
علاوه بر 4 درصد کارمزد 1000 تومان همین جوری میگره
واریزی ها رو اکثرا اینترنتی انجام میدن ولی 500 کارمزد کارت به کارت میگیرن
اگر کسی 10 تومان ورودی داشته باشه 1600 سود شتاب !!!!![]()
سایت خوبیه! فقط اگه درگاه بانک های دیگه رو اضاقه کنه و یه فکری به حال کارمزد و مخصوصا اون ۱۰۰۰تومن که معلوم نیست چرا کم میشه بکنند خیلی عالی تر میشه!
جناب احسان ملت!!!
کدوم تغییر؟؟؟؟
خوبه بچه ها تو این 4 صفحه همه موارد رو گفتن.
درگاه سایت شما فقط برای موارد فروش غیر مجاز خوبه.
البته جی پال زده رو دستت دوست عزیز
سپهر ممیز عادل کارش عالیه.
میدونی چرا؟؟؟
واسه اینکه مثل شما 1شبه پا نشد بیاد سایت و دفتر و ... راه بندازه.
ایشون تیم پشتیبانی واقعا عالی دارن.
کارمزد 3.4 درسته زیاده اما واسه فروشندگان چیز پی ان خوبه.
شما علاوه بر 4% کامزد 1000 تومان از حساب کسر میکنید.
به هر حال امیدوارم تو کارتون پیشرفت کنید.![]()
این چیز ها که میگید غیر مجاز
اولا که هیچیش غیر مجاز نیست
گیرم که درگاه میده از شما چیزی کم میکنه
هم اون طرف راضیه هم خود شتاب درصدشو میگره
اگه ارسال ایمیل پس از هر خرید به فروشنده و خریدار بفرسته بهتر میشه
امید وارم که ارسال ایمیل هر چه سریع تر انجام بدین
با تشکر
سلام خدمت کاربر ها و اقا احسان
بعضی از دوستان به جای این که نظر هاشونو بدن دعوا می کنند این درست نیست,بنده دارم 7 ماه با اقا احسان و شتاب کار می کنم واقعا راضی هستم ولی یه سر ی چیزها هست که باید اوکی شه
این که روزانه حساب می کنید و اضافه کردید بسیار عالی هست ولی کارمزد رو 4 درصد هست عیب نداره اما 1000 تومان رو دیگه کسر نکنید چون واقعا ناراحت کننده است
و شما که این همه زحمت کشیدید این هم اضافه کنید که اگر روزانه هست باشه و یه کاره موثر این که مثل پارس پال بین بانکی اضافه کنید که هم درصد کمی داشته باشه و پول اضافی دیگه کسر نکنه بابت خدمات این به نظر من عالی میشه اگر روش فکر کنید منظورمم اینه که حداقل 2 روز طول بکشه چون پارس پال که من باش گار میکردم این طوری بود عالی بود پول کمی کسر میکرد
و این که سعی کنید به ایمیل هایی که ارسال میشه برای فروشنده شماره تراکنش و پیگری و هر چیزی که تو سایت میشه دید ایمیل بشه چون سایت تراکنش 10 روز پیش رو نشون نمیده فقط مال 2 روز اخیر رو نشون میده
شاید یکی 20 روز پیش خرید کرده باشه تازه یادش بیوفته که زنگ بزنه به بنده شماره تراکنش بده اما من دستم به جایی بند نیست بخوام چک کنم که ایا پول ریخته شده یا نه ولی ایمیل باشه آدم می تونه چک کنه و نگران هم نباشه
و از همه مهم تر درگاه بیشتر بدین همین دیگه عالی عالی میشه
حداقل 2 تا دیگه بانک مثل ملت و پاسارگارد اضافه کنید تمومه
این نظر بنده است
و از همه ی کار هایی که انجام دادی ممنون احسان جان
با درود
درگاه شتاب میشه گفت کارش متوسطه.
از بدی هاش این موارد رو میشه اشاره کرد .
اولین و مهم ترین مورد اینه که در مقایسه با سایت های درگاه دیگه امنیت نداره اصلا ... یعنی اینشم بده که باگ خیلی مسخره ای هم داره که با صد تومن پول میتونین کل سایتو درست کنید از نظر امنیت .
دومیش اینه که موارد مهمو ایمیل نمیکنید هر موضوعی باشه رو به تمام کاربرا ایمیل میکنید مثلا یعنی چی بیان تو این تاپیک .
سوم این که سایت عوض نشده فقط یه قالب اچ تی ام ال گفتین براتون بزنن که شاید پنجا تومن هم نشده باشه ، ولی دیگه چیزی تغییر نکرده همون اسکریپته .
چهارم یه قسمت برای تماس با ما بزارید تو این قالب من قبلا هم با قالب اصلی اسکریپت از تماس با ما ایمیل میفرستادم جواب نمیدادین..
از اول هم که رو از پنل kloxo که رایگانه (و اخیرا برای همه ی ورژن هاش باگ جدید ثبت کردن) استفاده میکردن که فک کنم تغییر دادین جدیدا .
هزینه ی کارمزد هم پایین بیارین خوب میشه.
چند تا خوبی هم که داره اینه
برای سایت های چیز پی ان .... خوبه که از این نظر در بقیه ی درگاه دهی ها تکه :D
فقط توصیه ی من اینه یکم به سایت برسین عالی میشه یه برنامه نویس (با این در امدی که شما دارین) بگیرین یه طراح و یه فرد برای پشتیبانی همیشگی
یکم خرج کنین درست میشه اینا
ویرایش توسط maders : November 19th, 2012 در ساعت 16:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)