سلام به دوستان و همكاران گرامي.
واقعا از شتاب دات بيز و تيم محترمش تشكر ميكنم..
اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد

4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي

(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
موفق باشيد شتاب و تيم مديريت خوبو دلسوزش ممنون