نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 320

موضوع: سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

پیش فرض پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

نقل قول نوشته اصلی توسط blue-panther1 نمایش پست ها
    سلام به دوستان و همكاران گرامي.
    واقعا از شتاب دات بيز و تيم محترمش تشكر ميكنم..
    اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
    1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
    2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
    3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد
    4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
    5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
    شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
    اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
    موفق باشيد شتاب و تيم مديريت خوبو دلسوزش ممنون
    من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
    و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
    کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
    من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
    ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
    هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
    کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
    لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید
    ویرایش توسط mehrdad. : November 19th, 2012 در ساعت 14:32

2. تعداد تشکر ها ازmehrdad. به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)