با افتخار پروژه جديدی از مجموعه سامان سيستم طی روزهای آينده رو نمائی خواهد شد:
تیز فایل محلی برای به اشتراک گذاری فایل ها ، دانلود فایل ها به صورت لینک مستقیم از وبسایت ها اشتراک فایل ( لیچ ) میباشد .
يکی از مزايای تيز فايل نسبت به ساير سرويس های موجود فعلی استفاده از ميرور های مختلف جهت افزايش سرعت دانلود هستنش. بطوری که اگر شما از ايران باشيد و برای دانلود فايل اقدام کنيد فايل های شما از سرورهای ايران و اگر خارج از ايران باشيد از نزديکترين سرور تيز فايل در خارج از ايران فايل رو دريافت خواهيد کرد.
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : آپلود روی سرور ايران - دانلود از نزديکترين ميرور
با سلام
موفق باشید ولی فکر نمیکنید از ایران اگر باشه فقط آوردن اطلاعات روی سرور ایران اگر 20 گیگ باشه فقط یک کاربر به ضرر هست ؟ لطفا شفاف بفرمائید از کاربر برای استفاده پهنای باند و ... هزینه دریافت میشود درسته یا خیر ؟ (چون اگر مثل همین آپلود سنترها باشد و دریافت نشود که خب ضرره روی سرویس های ایران)
اطلاعات روی سرورهای ايران ذخيره ميشن. البته بزودی برای ايران هم ميرور هایی در ديتاسنتر های مختلف اضافه خواهد شد.
در مورد هزينه هم هزينه دانلود از کاربرانی که نياز به حساب های کاربری ويژه باشن دريافت خواهد شد.
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
یعنی 10 گیگ فایل میشود 5 گیگ لیچ کرد روی سرویس های ایران و 5 گیگ هم دانلود کرد در همین ایران با 4200 درست متوجه شدم ؟
(امکان گرفتن فایلهای بر روی هارد هم وجود داره با هزینه ؟(اگر اینجوری باشه به درد هاستینگ های ایرانی میخوره این سرویس برای انتقال مشتریان خود از خارج) )
نوشته اصلی توسط samansystems
با افتخار پروژه جديدی از مجموعه سامان سيستم طی روزهای آينده رو نمائی خواهد شد:
يکی از مزايای تيز فايل نسبت به ساير سرويس های موجود فعلی استفاده از ميرور های مختلف جهت افزايش سرعت دانلود هستنش. بطوری که اگر شما از ايران باشيد و برای دانلود فايل اقدام کنيد فايل های شما از سرورهای ايران و اگر خارج از ايران باشيد از نزديکترين سرور تيز فايل در خارج از ايران فايل رو دريافت خواهيد کرد.
سلام
امیدوارم موفق باشید.
یک سوال داشتم:
اسکریپت استفاده شده اختصاصی هست یا از این اسکریپت های رایگان یا پولی؟
و اینکه یک ایده متفاوت هم در مورد آپلودسنتر دارم،اگر از نظر هزینه براتون مقدور هست و تمایل داشتید بفرمایید تا صحبت کنیم.
امکاناتی رو که داره به جرات می تونم بگم آپلودسنترهای بزرگ مثل مدیافایر، رپیدشیر و اینا ندارن.
اسکریپتش باید اختصاصی نوشته باشه و قیمتی که خودم پنج شش ماه پیش برای طراحی و کدنویسی اون از یک تیم برنامه نویس گرفتم چیزی حول حوش 6-7 میلیون بود.
نوشته اصلی توسط AriyaDownload
سلام
امیدوارم موفق باشید.
یک سوال داشتم:
اسکریپت استفاده شده اختصاصی هست یا از این اسکریپت های رایگان یا پولی؟
و اینکه یک ایده متفاوت هم در مورد آپلودسنتر دارم،اگر از نظر هزینه براتون مقدور هست و تمایل داشتید بفرمایید تا صحبت کنیم.
امکاناتی رو که داره به جرات می تونم بگم آپلودسنترهای بزرگ مثل مدیافایر، رپیدشیر و اینا ندارن.
اسکریپتش باید اختصاصی نوشته باشه و قیمتی که خودم پنج شش ماه پیش برای طراحی و کدنویسی اون از یک تیم برنامه نویس گرفتم چیزی حول حوش 6-7 میلیون بود.
اسکريپت توسط شرکت برنامه نويسی شده و البته قرار هستش بزودی فروش اسکريپت هم با مزايای اتصال به وبسرويس اغاز بشه.
اگر نياز به برنامه نويسی داريد با شرکت تماس بگيريد. در خدمتتون هستيم.