صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: قدرتمند ترین هاستینگ ایران(16CPU's Dual Nahelem),پشتیبان Free-offline.com , P30vel.ir

عضو جدید tizhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : قدرتمند ترین هاستینگ ایران(16CPU's Dual Nahelem),پشتیبان Free-offline.com , P30vel.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط jafarjeni نمایش پست ها
    میشه یه جا رو به من معرفی کنید که سرور با 16 تا cpu بفروشن ؟ من خریدارم ..
    به سایت ThePlanet ایمیل بدهید قسمت فروش و درخواست Custom بدهید و بگویید Dual Nahelem میخواهم 16Core و مشخصات دیگری که خودتان میخواهید برایتان قیمت را ارسال میکنند .
    برای بررسی وضعیت سرویس خود با ما تماس بگیرید :

Support@tizhost.com

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : قدرتمند ترین هاستینگ ایران(16CPU's Dual Nahelem),پشتیبان Free-offline.com , P30vel.ir

سلام.

من دفعه قبل هم اینجا پست دادم ولی مدیرات حذف کردند.

خیلی رک و مستقیم صحبت می کنم.

ایشون رسماً دارن دروغ میگن، من با HostGator و JustHost صحبت کردم و هر دو RESELLER بودن ایشون رو تایید کردند.

همینطور در مورد p30vel که تا دو روز پیش روی سرور ThePlanet بود و حالا روی سرور Justhost هست. دلیلش سادست !

من 2 روز پیش به دلیل بی احترامی ایشون در پاسخ به پست بنده که مدارک لازم رو جهت اصبات کردن Reseller بودن ایشون ارائه کرده بودند و همینطور برای نشون دادن اینکه ایشون reseller ای بیش نیستند، به سادگی یک گزارش به HostGator دادم و اونها هم p30vel رو از سرور هاشون بیرون انداختن و ایشون هم مجبور شدند هاست رو به reseller دیگشون که در JustHost هست منتقل کنند.

خوب دروغ این چیزا رو هم داره دیگه ....!

من هم 1 سوژه جدید گیر آوردم، هر 1 دروغ که این عزیزان تازه کار میگن، من هم از یک سایت دیگشون شکایت می کنم.

حالا ادامه بدید به دروغ گویی و حی بگید سرور داریم با 16 تا CPU ( هنوز بلد نیستید بگید Core بعد به من برگشتید میگید "در کاری که وارد نیستید نظر ندید" خجالت بکشید !)

با تشکر.

4. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

اینم از سایت فری افلاین

http://www.forum1.free-offline.com/index.php

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, webmaster@forum1.free-offline.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at forum1.free-offline.com Port 80

دیگه چی؟

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

نوشته اصلی توسط vahid
    هیچ وقت مشخصات سرور دلیل بر خوب بودن سرویس نیست
    بهتر هم هست یکم فکر کنید قبل آفر دادن
    دوست عزیز خوب شما خودتون بد تاپیک باز کردید
    subject خوبی استفاده نکردید
    خیلی از بچه ها هستند شب و روز دارند کار میکنند همچین ادعایی رو نمیکنند
    نظر من اینه به بحث ادامه ندید و تمومش کنید
    و در آخر شعور ملت داره توی این زمینه بالا میره .....
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

۶۳ مورد پست اسپم رو فعلا حذف کردم.

اونایی که حرفهای شکایت مانند زده بودند در بخش مخصوص و با توجه به قوانین اون بخش پست بزنند. اگر هم تونستند اثبات کنند این حق رو دارند که در این تاپیک هم لینکش رو بذارند.

در مورد این تاپیک و ادعاهایی که جناب تیزهاست دارند لطفا به روت سرور خود لاگین شده و اطلاعات رم و اپتایم و سی پی یو رو به صورت اسکرین شات برای دوستان قرار بدند. تا ۲۴ ساعت آینده منتظر هستیم.

همچنین دوستانی که باز هم بخوان در این تاپیک اسپم بدن و غوغا کنند یک اخطار + بن به مدت یک هفته بهشون تعلق خواهد گرفت !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)