-
November 17th, 2012, 14:51
پاسخ : درخواست معرفی یک سایت لیچر خوب
سلام
به جرات میتونم بگم بهترین سایت لیچر ایرانی سایت MUL.IR هست
از هر سایتی که فکرش رو کنی واست لیچ میکنه. قیمت های خیلی خوبی هم داره .نزدیک 1 سال هست که از این سایت استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
فقط میگم بدترین خریدی که در طول عمرم انجام دادم خرید از سایت rapidbaz بود
-
-
November 17th, 2012 14:51
# ADS
-
November 17th, 2012, 15:00

نوشته اصلی توسط
vpspro.org
سلام
به جرات میتونم بگم بهترین سایت لیچر ایرانی سایت
MUL.IR هست
از هر سایتی که فکرش رو کنی واست لیچ میکنه. قیمت های خیلی خوبی هم داره .نزدیک 1 سال هست که از این سایت استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
فقط میگم بدترین خریدی که در طول عمرم انجام دادم خرید از سایت rapidbaz بود
دوست عزيز rapidbaz كجاش بده من دارم استفاده ميكنم كيفيت خيلي خوبي داره سري ليچ ميكنه
مشكل شما كجاش هست ؟ فقط مشكلي كه داره گرون هست همين من حتي از mul هم استفاده كردم كيفيت خوبي داره راضي هستم
-
تعداد تشکر ها از iman00 به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2012, 15:32
عضو انجمن
مشکل این هست که نه رپیدباز و نه mul فایل رو به داخل سرور انتقال نمیدن.
رپید باز به ظاهر و صرفا برای فریب مخاطب نمایش میده که فایل به داخل سرور کشیده شده ولی در واقع فقط دبرید هست نه اینکه فایل کپی شده باشه مثل استفاده از اسکریپت رپیدلیچ.
نمونش این که یک فایل ایزو ویندوز 8 به 5 قسمت تبدیل شده بود. 4 قسمت رو با هزار مصیبت و سرعت پایین سرور های رپید باز دانلود کردیم. اواسط فایل 5 دیگه قطع شد و ادامه هم نداد. رفتیم سراغ لینک اصلی در ul.to دیدیم که بله حدس ما کاملا درسته! فایل پاک شده و رپید باز دیگه قادر نیست ادامه بده! در صورتی که اگر فایل در سرور رپیدباز متقلب بود و به قول خودشون تا 45 روز نگه میدارن براحتی می تونستیم ادامه بدیم و از اول شروع نمی کردیم از یک سایت دیگه!
اگر حرفهای بنده رو در دروغگویی رپیدباز در انتقال فایل باور ندارید امتحان بفرمایید. فقط لینک مستقیم میشه(دبرید) و فایلی به درون سرور کپی نمیشه. برخلاف گفته های خودشون که فایل در سرور های ما 45 روز می مونه.
اون سایت های خارجی با اون همه مشتری و سرمایه شرف دارن به اینها که حقیقت رو نمیگن واسه 2300 تومان!
-
-
November 18th, 2012, 00:10
دوستان من بیشتر لیچ های ایرانی رو تست کردم جواب نمیده حجم دانلود زیاد هست روزی نزدیگ 50 گیگ چیزی باشه که خوب جواب بده . همچنان منتظر کمک دوستان عزیز
-
-
November 18th, 2012, 03:01

نوشته اصلی توسط
iman00
دوست عزيز
rapidbaz كجاش بده من دارم استفاده ميكنم كيفيت خيلي خوبي داره سري ليچ ميكنه
مشكل شما كجاش هست ؟ فقط مشكلي كه داره گرون هست همين من حتي از mul هم استفاده كردم كيفيت خوبي داره راضي هستم
راستش داداش من اول خودم شخصی راه اندازی کرده بودم بعد رفتم راپیدباز گرفتم . به جرات میتونم بگم از هر 10 تا لینکی که میدادم ( از هر سایتی ) 1 دونه رو فقط لیچ میکرد . بعد یکی از دوستان Mul رو معرفی کرد . تا الان راضی بودم
اما همون جوری دوستمون گفتن بدیش اینه که فایل رو روی سرور خودشون نمیارن .
-
-
November 18th, 2012, 03:05
من بیشتر با رپید باز کار کردم خوب بوده کارم راه انداخته همیشه
-
-
November 18th, 2012, 07:37
دوستان من هز رپید باز و اون یکب ها استفاده کردم جواب گو نیست واسه من واسه همین ی چیزی میخوام که باهاش به مشکل بر نخورم گفتم حجم دانلود بالاس و کوپکترین مشکب که وجود میاره لیچ همه چی رو میریزه به هم واسه همین به چیزی میخوام که حرف نداشته باشه هزینش هم مم نیست و فقط اونی که میخوام باشه بیشتر لیچ هایی که استفاهده کردم تا حالا بعد یه مدت هر کدومشون یه مشکل داده . واسه همین از نظرات دوستان میخوام استفاده کنم اونایی که استفاده کردن یا دارن میکنن از تجربشون استفاده کنیم
-
-
November 18th, 2012, 07:50
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز بنده با دو سایت زیر کار کردم واقعا" هم سرعت خوبی داشتن و هم پشتیبانی عالی
www.File********
www.filegir.com
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
November 18th, 2012, 11:13
-
-
November 18th, 2012, 16:59
از دوستان کسی نیست دیگه یه پیشنهادی بده
-