هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ویرایش توسط j4b3r : November 18th, 2012 در ساعت 08:43
دوستان از اظهار نظر ئو لطف همگیتون ممنونم .
با اینکه نمیدونستید موضوع چی هست و من تنها برای اینکه این دوست عزیز از کس دیگه پول نگیریند تا بنده تکلیف با ایشون مشخص کنم.
نمیدونم واقعا از اول داستان بگم !
منتظر بودم صبح بانک باز بشه و برم بانک و بعد بیام کامل داستان شرح بدم و نمیخواستم در این میون حق کسی ضایع بشه .
بنده از اقای سینا شهسواری مبلغ 300 دلار درخواست کردم که مبلغش شد هشت صد و چهل هزار تومان ایشون بعد از واریز وجه گفتند پول به حساب نیومده ! این وسط کلی داستان اتفاق افتاد و ایشون الان به صورت کامل گوشی خاموش کرده و دیگه جواب نمیده ،
بنده صبح بانک سپه بودم و با ارائه رسید بانک سپه تایید کرد پول به حساب ایشون واریز شده و در کارت ایشون قرار داره ، ایشون با هزار ترفند بنده رو تا الان پیچوندند و امیدوارم که جواب قانع کننده ایی داشته باشند و الا مجبورم از راه دیگه وارد شم .
بنده منتظر روشن شدن گوشی ایشون هستم .
اما پست را به صورت عجله ایی زدم تا کسی دیگه با ایشون مبادله نداشته باشه تا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد . لطفا منتظر باشید تا در صورت نیاز اخبار جدیدی براتون میزارم ولی هیچ کس با ایشون مبادله چه به صورت سرور و به نحو دیگه انجام نده .
ممنون
حرفی واسه گفتن نداریم
ولی پشت دسمتون رو داغ کردیم دیگه با هرکسی معامله نشه
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یک سوال مگر پول به حساب شما برنگشته؟
پینوشت، خوشبختانه پلیس محترم فتا و همچنین قوه قضائیه به جرایم اینترنتی نگاه ویژه ای دارند و این از اون دسته مواردی هست که به راحتی و با گرفتن چند استعلام از بانک و دریافت لوگ ها کاملا مشهود هست.
ومن الله توفیق / بیگی
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)