نقل قول نوشته اصلی توسط payamk نمایش پست ها
متاسفانه شما صورت مساله رو پاک کردید و آی پی منو مسدود کردید . بجای اینکه به مشکل رسیدگی کنید من جهت آگاهی دوستان عکس تیکت ها رو میزارم . متن هم دارم . شما که تضمین 100 درصدی آپتایم رو میدید لطفا" جوابگو هم باشید. اگر نمیتونید سرویسی که بابتش هزینه گرفتید رو ارائه بدید لطفا" پول من رو برگردونید.
ای کاش انتقادپزید بودید

عکس تیکت ها

فایل پیوست 9802فایل پیوست 9803فایل پیوست 9804فایل پیوست 9805فایل پیوست 9806
چند مورد را شما فراموش کرده اید.
آیا سرور اصلی ما قطع بود ؟ آپتایم سرور اصلی ما 100 درصد بوده و هست و هیچگونه قطعی از جانب سرور اصلی ما نبوده و نیست.
دومین عامل این هست که ما مسئولیتی بابت وب سایت درون سرور شما نداریم. صرفا سرور مجازی به شما ارائه میدهیم که طبق منابع اعلامی به شما سرویس ارائه شده که عکس از منابع مصرفی شما قبل از ریست سرورتون پیوست شد.
شرایط حال حاضر سرور اصلی خود ما نیز پیوست شده. هر فردی دانش فنی کمی داشته باشد متوجه خواهد شد که شما سخت در اشتباه هستید. کمبود منابع و مصرف بیش از اندازه از منابع سرور که باعث دان شدن سررور شما میشود ، عاملی نیست که فروشنده مقصر باشد.فروشنده تقصیری ندارد. وب سایتتون منابع بالایی رو داره استفاده میکنه که یا باید ارتقا بدید یا وب سایت خودتون رو اپتیمایز کنید.ما مدیر سرور مجازی شما هستیم. سرویس سلف منیج هست نه فول منیج!

موارد ارائه شده به نظر بنده برای قضاوت باقی افراد کافی هست و ادامه آن جز عدم رعایت قوانین انجمن ، هیچ چیز دیگری تلقی نمیشود.

موفق باشیدCapture.PNGCapture4.PNG