وقتی شما و همکارتون تیکت میزنید و بعد از 5 دقیقه تماس میگیرید.مسلما پاسختون رو پشت تلفن میگرفتید و تیکت توسط ما بدلیل حل مشکل کلوز میشد.(اشتباه ما این بود که پاسخ شما را پشت تلفن میدادیم و به تیکت هدایت نمیکردیم.)
در همان بار اول به شما تذکر دادم که برای بار دوم هیچ مسئولیتی پای بنده نیست و تضمینی ندارم به چه شکل درست میشه . چیزی که در بار اول در دست بنده بود در کمتر از چند ساعت فعال شد ولی در بار دوم دیگر دست بنده چیزی نیست.هر کسی با این دیتاسنتر کار کرده باشه این رو میدونه. دقیقا بنده به شما 2بار پشت تلفن و یکبار در تیکت گوشزد کردم. حال برای بار دوم که این مورد پیش اومد میاید میگید بزاریم روی rescue mode تا اطلاعاتتون رو بردارید که ما هم گذاشتیم ولی اطلاعاتی توسط دیتاسنتر به ما بدلیل مسدود شدن سرور در اخطار دوم ارسال نشد.که بنده هم قبلش گوشزد کرده بودم برای بار دوم هیچ چیزی در دست ما نیست و همه موارد به دیتاسنتر بستگی داره.
من نمیدونم هدف از این تاپیک چه چیزی رو میخواید برسونید؟ اگر به فکر تخریب هستید که باید بگم سخت در اشتباهید زیرا جز مسئولیت پذیری ما و راهنمایی صادقانه و هدایت شما به سمت مسیر صحیح کار دیگه ای انجام نشده و این تبلیغی برای ما شده است نه تخریب
موفق باشید