لطفا پیگیری کنیدمیخوام دی ان اس رو تغییر بدم
دامین : travianstar.pro
از من میشنوید کلا" به این دل نبندید من چند ماه باهاشون کار کردم هر روز قطعی داشتن و داون تایم میداد، الانم که سایت خودشون قطعه، وقتی هم خواستم به جایی دیگه انتقال بدم ظاهرا" یه فول بک آپ مشکل دار بهم دادن !!!
پاسخ : فروش ویژه هاست لینوکس حرفه ای اورانوس هاستینگ
سلام اقا چرا ایشون پاسخگو نیست؟ اقای ادمین اگر میشه یه تذکر بدید چطور وقتی اول ادم میاد اینجا چپ و راست پیام میدن بیا از ما بگیر
حالا مشکل برخورد کردند کسی نمیاد ج بده
اگه درست نشه که میریم تو انتقاد و پیشنهاد شکایت می کنیم، در ضمن سعی نکنید مثل بعضی ها دوباره اینجا آی دی جدید درست کنید و پستهاتون رو به 100تا برسونید و سرویس بدید که باز شناسایی میشید !!!
نوشته اصلی توسط dicaprio_4244
اگه درست نشه که میریم تو انتقاد و پیشنهاد شکایت می کنیم، در ضمن سعی نکنید مثل بعضی ها دوباره اینجا آی دی جدید درست کنید و پستهاتون رو به 100تا برسونید و سرویس بدید که باز شناسایی میشید !!!
تو از همه طلبکاری؟ اون مسخره بازیهایی که چند وقت پیش در می اوردی برای تبلیغ سایتت حالا هم اومدی از این بنده خدا شکایت می کنیاورانوس هاستینگ ریسلر هاست97 هست از خودش که اختیاری نداره کاری هم نمی تونه بکنه هاست97 هم کلا بیخوده یه روزی خوب بود حالا دیگه نه
نوشته اصلی توسط star25
تو از همه طلبکاری؟ اون مسخره بازیهایی که چند وقت پیش در می اوردی برای تبلیغ سایتت حالا هم اومدی از این بنده خدا شکایت می کنیاورانوس هاستینگ ریسلر هاست97 هست از خودش که اختیاری نداره کاری هم نمی تونه بکنه هاست97 هم کلا بیخوده یه روزی خوب بود حالا دیگه نه
سایت من ربطی به اینجا نداشت که تبلیغ کنم، اصلا" هدفم تبلیغ نبود، میخواستم مشکلات سایتم معلوم بشه که با کمک دوستان خدا رو شکر حل شد... و اما در مورد ایشون که احتمالا خود شما آی دی جدیدش باشید!!! این آقا پول از ما گرفته ولی حتی رمز سی پنل رو اشتباهی داده میگم رمز درست بده کار دارم میگه مشکل داره برطرف میشه!!! نخواستم اینا رو بگم دیگه شما مجبورم کردی البته هر چی هم انتظار می کشیم برطرف شدنی در کار نیست!!!