نقل قول نوشته اصلی توسط payamk نمایش پست ها
سلام

انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره http://2ba2.com و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند

ممنون
سرور اصلی دان نیست.زمانی که سرور مجازی شما دان میشود ،دلیل بر این نمیشه کل سرور دان شده ، سرور شما بدلیل کمبود منابع دان میشود.

نقل قول نوشته اصلی توسط p30speed نمایش پست ها
به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.
دست تنها به اون صورت نیستیم. بدلیل تغییر تحولات شرکت در چند روز اخیر و همینطور یک سری تیکت ها اسپم کمی تعلل در پاسخگویی بوجود آمده.هرچند ساعات کاری ما در این چند روز آینده بدون استراحت بوده و به طور مداوم از صبح ساعت 9.5 الی 9 شب دفتر شرکت هستیم که چند نفر از بچه های همین انجمن در ساعات غیر متعارف تشریف آوردن و از نزدیک فشار کار رو دیدند.

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...

ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....
ما همیشه گفتیم که سرور اورسل نشده ولی کاربر محدود شده است. کاربری که اتهام اورسل میزنید. هر کدام از سرورها رو خواستید بهتون اسکرین شات میدیم که بیش از میزان اعلام شده سرویس داده نشده است.

موفق باشید.