سلام
اول از همه انجمن بخش انتقادات و پیشنهادات داره
دومین مورد بارها و بارها طبق تماس های تلفنی که شما و همکار شما که ابتدا به نام شما با ما در تماس بودند که ماشالله کل تلفن های شرکت از دست ایشون به سطوح در امده بود توضیحات داده شد. این مورد میبایست از طریق تیکت پیگیری میشد که ما از طریق تلفن شما را بارها و بارها راهنمایی کردیم و دریغ از درخواست هزینه بیشتر و یا حتی یک تشکر خشک و خالی! تهش هم الان میبینم حرف از پشتیبانی میزنید که هیچ کم و کسری برای شخص جناب عالی مخصوصا گذاشته نشده و این تهمتی بیش نیست.( پشت دستمو داغ میکنم اگر به امثال شما خوبی کنم)
میپردازیم اصل ماجرا ، سرور شما توسط دیتاسنتر طبق متن ارائه شده مسدود گردید.طی تماس تلفنی مکرر شما و پیگیری ما ، همانطوری که در متن فوق اعلام شده ، مشکلی توسط سرور شما بوجود امده که میبایست توسط rescue mode حل بشه و بعد فعال سازی بشه که بارها و بارها به شما اطلاع دادیم در صورتی که فعال سازی بشه و دوباره تکرار بشه این دفعه ما هیچ مسئولیتی نداریم. که شما گفتید بنده خدمت هستم و سعی میکنم مشکل را حل کنم و بعد از فعال سازی گفتید مشکل حل شد و کار به اتمام رسید تا ............. دوباره سرور شما بدلیل همان مورد قبلی بسته شد. این بار کاری از دست ما ساخته نیست که میبایست با دیتاسنتر مکاتبه میشد تا فعال نمایند. که با دیتاسنتر مکاتبه و تیک و تیکت کاری انجام شد ولی دیتاسنتر هر بار پاسخ مسخره ای داد و فعال نشد . حتی توسط rescue mode هم تلاش کردیم که اطلاعات دسترسی گرفته بشه که این مورد هم برای این سرور غیرفعال شده بود.پس کاری از دست ما بر نمیاد تا زمانی که دیتاسنتر خودش کاری انجام بده ، همه هم میدونن این دیتاسنتر هر 3 الی 7 روز پاسخ میده و در نتیجه رسید به منقضی شدن سرور و از دسترس خارج شدن سرور ایشون در پنل و در نتیجه عدم توان پیگیری و فعال سازی سرور...
مشکلاتی ناشی از عدم مدیریت صحیح سرور و ناتوان در حل مشکلات ، چیزی نیست که به من فروشنده مربوط بشه ، شما حتی میتونستید درخواست راهنمایی و حل مشکل توسط خود ما رو بدید ولی ...
موفق باشید