-
November 16th, 2012, 18:28
پاسخ : درخواست Visa Card
سلام.
5000 رینگت یعنی حدوداً 2500 دلار آمریکا.
خیر، اگر فامیل نزدیک یا دوست نزدیک یا شریک تجاری درست حسابی نباشه، پول شما به هر دلیل میتونه مسدود بشه و یا حتی توسط شخصی که کارت رو ازش گرفتید خورده بشه.
بودن افرادی که پدراخت می کردند و بعد از 4 - 5 ماه کار خوب و جلب اعتماد پول مردم رو خوردن و حالا با اسم های دیگه دارند کار می کنند.
ثبت شرکت در هر کشوری ممکن نیست و شامل مالیات های مختلف میشه، پیشنهاد بنده آمریکا هست که باید حضور داشته باشید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2012 18:28
# ADS
-
November 16th, 2012, 18:47
عضو انجمن
مورد دیگه ای که یادم رفت خدمت شما عرض کنم، اگر حواله های شما متمرکز به یکی دو شرکت هست، پیشنهاد میکنم حواله بانکی از صرافی ها معتبر شهرتون داشته باشید به این شرکت ها و مقداری رو هم به عنوان عنوان دیپوزیت داشته باشید تا خیالتون راحت باشه.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2012, 19:00
سلام
پیشنهاد بنده آمریکا هست که باید حضور داشته باشید.
یعنی باید امریکا باشم ؟ ممکن هست بیشتر توضیح بدید ؟
از طریق اقوام حساب در کانادا باز بشه ، دیگه چه کارهایی لازمه ؟ اصلاً ممکن هست برای ایشون ؟
مورد دیگه ای که یادم رفت خدمت شما عرض کنم، اگر حواله های شما متمرکز به یکی دو شرکت هست، پیشنهاد میکنم حواله بانکی از صرافی ها معتبر شهرتون داشته باشید به این شرکت ها و مقداری رو هم به عنوان عنوان دیپوزیت داشته باشید تا خیالتون راحت باشه.
برخی شرکتها credit check نیاز دارند و یا میخوان ماهیانه از حساب کسر بشه ... برا این نیاز دارم .
ویرایش توسط milade : November 16th, 2012 در ساعت 19:02
-
-
November 16th, 2012, 19:19
عضو انجمن
بدون شک مشکلی نخواهید داشت با روشی که عرض کردم، مضاف بر اینکه هیچ شرکتی از دیپوزیت بدش نمیاد.
-
-
November 16th, 2012, 19:31
سلام
بدون شک مشکلی نخواهید داشت با روشی که عرض کردم، مضاف بر اینکه هیچ شرکتی از دیپوزیت بدش نمیاد.
برای مثال جناب عالی میتونید این کار رو کنید ؟ که ماهیانه مثلاً 5000 دلار بابت سرویسهایی که ما داریم از حساب های شما کم بشه ؟ ( البته ما پرداخت رو انجام میدیم ، اما شما به عنوان دارنده حساب حاظرید ؟ )
-
November 16th, 2012, 19:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milade
سلام
برای مثال جناب عالی میتونید این کار رو کنید ؟ که ماهیانه مثلاً 5000 دلار بابت سرویسهایی که ما داریم از حساب های شما کم بشه ؟ ( البته ما پرداخت رو انجام میدیم ، اما شما به عنوان دارنده حساب حاظرید ؟ )
ببینید منظور بنده این نیست، به طور مثال شما میتونید وقتی سرویسی رو فروش داشتید ریال اون رو سریعا به دلار تبدیل کنید و نگه دارید نزد خودتون موئد پرداخت اون رو از طریق صرافی های معتبر حواله بفرمایید به شرکت و مبلغی رو هم دیپوزیت داشته باشید تا خیال شما از بابت پرداخت ها راحت باشه.
-
-
November 16th, 2012, 20:03
سلام .
شرکتها نیاز دارند تا یه حساب معتبر باشه تا سر ماه فاکتور اتوماتیک بخوابه به حساب و کسر بشه . بنده هم به همین دلیل نیاز به حساب و کارت دارم ...
-
-
November 18th, 2012, 12:03
دوستان ، هل من ناصر ینصرنی ؟ :| !
-
-
November 18th, 2012, 12:06
عضو انجمن
پیغام خصوصی دهید تا پلن ها خدمت شما ارائه شود
-