سلام
دوستان بنده نیاز به ویزا کارت واقعی ( کارتش رو میخوام بهم ارسال بشه ) ، مطمعن و با قابلیت بالانس حساب بالا ( ماهیانه 10 تا 30 هزار دلار انتقال ) دارم .
لطفاً اطلاعات لازم و قیمت رو در اختیار بنده قرار بدهید .
دوستان بنده نیاز به ویزا کارت واقعی ( کارتش رو میخوام بهم ارسال بشه ) ، مطمعن و با قابلیت بالانس حساب بالا ( ماهیانه 10 تا 30 هزار دلار انتقال ) دارم .
لطفاً اطلاعات لازم و قیمت رو در اختیار بنده قرار بدهید .
ویزا کارت واقعی ؟
فیزیکی منظورتان است ؟
میخواهید به حساب بانکی متصل باشد ؟
درود
با ایشون تماس بگیرید
وب سایت ویزا اند مستر
مطمئن هستند بعضی از آشنایان بنده خرید داشتند
بازهم تحقیق کنید.
موفق باشید
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سلام
بله منظورم فیزیکی و قابل شارژ هستش .فیزیکی منظورتان است ؟
اره . البته در این مورد اطلاعات کافی ندارم . ممنون میشم توضیح بفرمایید .میخواهید به حساب بانکی متصل باشد ؟
تشکر از شما .با ایشون تماس بگیرید
بله یکی دیگر از دوستان هم ایشون رو تایید کردند . انشالله ببینیم دوستان دیگه چطور هست شرایطشون و استارت رو با یکی از جنابان بزنیم .
تشکر .
همچنین ممنون میشم توضیح بدید ایا امکان credit check دارم یا خیر ؟
مبالغ بالای 5 هزار دلار نیاز به حساب بانکی دارند، طبق آخرین تغییرات اعمال شده توسط Visa و MasterCard هر گونه پرداخت بالای 1000 دلار -می بایست- دارای CVS مشخص و صحیح باشد و در غیر این صورت پرداخت بازگشت داده خواهد شد.
پیشنهاد می کنم از دوست یا فامیل نزدیک خود در حارج از ایران درخواست باز کردن حساب بانکی کنید و در غیر این صورت منتظر از دست رفتن پول خود بدون هیچ گونه جای بحث باشید.
با تشکر.
با سلام،
به چند دلیل چنین کاری رو پیشنهاد نمیدم،
1- تحریم بود ایران، و باز بودن دست بانک در بلوکه کردن موجودی داخل حساب به هر دلیلی
2- شما در نهایت برای داشتن تراکنش از طریق ویزا کارت باید به حساب متصل به آن حواله بزنید از داخل ایران
3- مشکلات ناشی از داشتن موجودی بالا برای آن (درخواست Confirmation در بعضی از سایتها، مشکلات ناسی از پیپال و ...)
4- مشکلات عدیده ناشی از مواردی که جناب Aria فرمودند رو هم به این لیست اضافه بفرمایید.
ارادتمند / بیگی
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام جناب فهیمی پور .
تشکر بابت پاسختون .
الان برخی سایتها مثل گروه مشاورین زرین هما مالزی | ZARIN HUMA GROUP ، گویا کارت رو از بانکها صادر میکنند ( طبق توضیحات در صفحه اول ) . ایا این همون چیز یهستش که بنده نیاز دارم ؟
چرا محدودیت دارند در شارژ و تا 5000 رینگیت رو بیشتر شارژ نمیکنند ؟
ممنون میشم یه توضیح بفرمایید .
جناب بیگی عزیز ،
تشکر بابت توضیحات خوبتون .
متاسفانه ناچاراً باید این کار رو کنم . به دلیل تراکنش هایی که مبلغ بالایی هم دارند باید یک همچین چیزی داشته باشم .ضمن اینکه نیاز به credit check هم دارم .
در حال حاظر تنها چاره ای که دارم اینه که یه شرکت در یک کشور مثل امریکا یا ... ثبت کنم تا بتونم مشکلات اینچنینی رو برطرف کنم ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)