سلام . من می خواهم هاست وارز بخرم (برای نصب whmcs) ولی گفتم قبلش اینجا سوال کنم ببینم
اگر whmcs را روی هاست وارز نصب کنم چه مشکلاتی امکان دارد پیش بیاد برام (چه کمبود هایی داره )
واقعا بدون نیاز به لایسنس روی هاست وارز نصب می شود (نسخه نال شده اش )
سلام . من می خواهم هاست وارز بخرم (برای نصب whmcs) ولی گفتم قبلش اینجا سوال کنم ببینم
اگر whmcs را روی هاست وارز نصب کنم چه مشکلاتی امکان دارد پیش بیاد برام (چه کمبود هایی داره )
واقعا بدون نیاز به لایسنس روی هاست وارز نصب می شود (نسخه نال شده اش )
یعنی چی دوست عزیز ؟؟ تعریف شما از هاست وارز چیه ؟؟
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
به آدرس زیر برید توضیح داده
هاست وارز لینوکس
عزیز دل هاست وارز تنها فرقی که با هاست های دیگه داره اینه که شما میتونی اسکریپت های نال شده رو نصب کنی یعنی نیازی نیست کپی رایت رو رعایت کنید . تنها فرقش با هاست های معمولی همینه دوست عزیز
خوب سوال من در اصل این میشه که اسکریپت های نال شده چه کمبود هایی نسبت به نوع لایسنس دار آن دارد ؟
یک سول دیگر هم در هاست معمولی اگر اسکریپت نال شده نصب شود امکان *****ینگ هست ؟
در رابطه با سوال 1 : 100 درصد امنیت ضعیفتری نسبت به نسخه اصلی دارید (البته اگه whmcs نال میخواین نصب کنید کانفیگ امنتی انجام میدیم)
در رابطه با سوال 2 : اگر اسکریپتتون خارجی باشه دیتاسنتر میخواد که اون اسکریپت رو بردارید ولی اگر ایرانی باشه ممکنه داخل شکایت کنند و سایتتون ***** شه ..
ویرایش توسط shahab-f : November 16th, 2012 در ساعت 00:30
یعنی میگید اگر نال شده یک اسکریپت را می خواهم خارجیش رو استفاده کنم ؟( درست فهمیدم چون مقداری iq پایینی دارم هی سوال می پرسم ببخشید )
من دیدم در نسخه نال شده whmcs نوشته شده "whmcs + فارسی ساز" حال اگر این را فارسی سازی کنم دوچار مشکل نمی شود(دوچار *****ینگ نمیشود ) ؟
بی زحمت به این نتیجه گیری آخر هم جواب بدید (به دلیل قبلی که گفتم سوال می پرسم :-) )
در نتیجه نیازی به خرید هاست وارز ندارم و روی هاست معمولی نسخه نال شده اش را نصب کنم و فارسی سازی کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)