هر عملی یه عکس العملی داره دوست من - شما عمل کردی و بنده عکس العمل (در رابطه با اینکه شما شروع کردی) پس فک میکنم عنوان بی تجربه برای شما مناسب تر باشه اینطور نیست ؟؟
50 سایت که هیچی 2 میلیون سایت هم طراحی کرده باشه (که مشخصه تعداد کاراتون از تعداد انگشتان یک دست هم بیشتر نیست ) دلیل نمیشه که در اینکار خبره باشید و حرفه دیگران رو رد کنید .
در ضمن بازم میگم همیشه سعی کن قبل از اینکه حرفی رو میزنی در موردش فک کن حالا ما اینجا میزاریم رو حسابه بی تجربگی و بچگیت ولی چند وقت دیگه وارد اجتماع شی قطعا به این شکل باهات برخورد نخواهد شد ..
موفق باشی
نامه تمام ....
ویرایش توسط shahab-f : November 14th, 2012 در ساعت 16:59
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
دوست عزیز شما حجم صفحه اوله سایتتون 1.5 مگ هست خب خیلی زیاده .شما سعی کنید حجم تصاویر رو کم کنید و همینطور سی اس اس قالب و جا اسکریپت هارو فشرده کنید
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سلام
آقا قالب سایتت خیلی خوبه ، اما سرت لودش افتضاحه! ببخشید اینطوری میگم...
یه پیشنهاد دوستانه ، عکس کاور فیلم ها و فونت ها رو با یه سایز ثابت قرار بده تا سایتت منظم بشه.
موفق باشی
چیکارش کنم سرعتش بره بالا؟
این سایت بد نیست مشکلاتی که باعث کم شدن سرعت سایت میشه رو میگه .
GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization
اگر دوست داشتید قالب رو بدید براتون درست کنم.
حجم عکس ها بالاست ، آمار گیر ها که گذاشتید هم تاثیر داره، فایل های جاوا اسکریپت و سی اس اس رو بهینه کنید. و...
1- چطوری می تونم تمام عکس ها رو هم اندازه کنم و حجم اونا رو پایین بیارم ؟ ایا افزونه ای هست؟
2- سرعت لودشو چطوری بیشتر کنم؟
این آدرس سایتم: http://filmbazha1.ir/
یه سئوال هم درباره انجمنش دارم انجمن رو یک هفته ای هست راه انداختم تو این یک هفته 50 عضو گرفته اما هیچکدوم مطلبی نزاشتند فقط برای دانلود میان چطوری اونا رو ترغیب کنم مطلب بزارم ؟
در ضمن تو انجمن مشکل دارم وقتی می خوام مطلب لینک داری رو بفرستم از انجمن خارج می شم و مطلب ارسال نمی شه باید حتما اول اونو بدون لینک بفرستم بعد با ویراش اونم نه ویرایش پیشرفته ویرایش معمولی لینکها رو اضافه کنم
ممنون میشم کمکم کتید
سرعت در حد لاک پشت نزدیک به حلزون ، شرمنده رک گفتم..دوست آن است که عیبت روبرو گوید!
چیکار کنم درست بشه اول اینجوری نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)