-
November 7th, 2012, 00:43
عضو انجمن
راه اندازی سیستم بک آپ
دوستان سلام یک ایده که شاید جدید نباشه می خواستم عملی کنم و اون اینه که بک آپ هایی که تهیه می شه از اکانت های مشتریان رو در یک سیستم جدا و یا در همین whmc برای کاربر قرار بدیم و جوری باشه که برای دریافت بک آپ برای اینکه بک آپ ها امن بمونن سیستم قابلیت رمز نگاری برای دریافت داشته باشه از دوستان گرامی کسی این کار و کرده و یا ایده ای برای این کار داره ؟
-
تعداد تشکر ها ازrezarostami به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2012 00:43
# ADS
-
November 15th, 2012, 00:41
عضو انجمن
پاسخ : راه اندازی سیستم بک آپ
از دوستان گل و عزیزم کسی نظری برای نحوه راه اندازی این سرویس نداره ؟
-
تعداد تشکر ها از rezarostami به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 00:51
عضو انجمن
ما برای بکاپ از
www.r1soft.com
استفاده می کنیم. روزانه یکبار در یک ساعت مشخص از سرور بکاپ می گیره و کارش یه چیزی بالاتر از حد ایده آله! هزینه داره اما دیگه خیالمون راحته!
به شما هم برای یک بکاپ گیری ایمن و بی دردسر توصیه می کنم.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازparsdrive به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 00:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
ما برای بکاپ از
www.r1soft.com
استفاده می کنیم. روزانه یکبار در یک ساعت مشخص از سرور بکاپ می گیره و کارش یه چیزی بالاتر از حد ایده آله! هزینه داره اما دیگه خیالمون راحته!
موفق باشید.
دوست عزیز منظور بنده برای بک آپ گیری نیست . من قصد راه اندازی یک سرویس برای کاربران رو دارم که با دریافت یوزر و پسورد بک آپ مربوط به سرویس کاربر رو به کاربر بده .
-
-
November 15th, 2012, 00:58
عضو انجمن
خوب این یک مقدار پیچیده میشه. اینکه باید بکاپ گرفته بشه و در پنل هر کاربر در whmcs لینک دانلود بده. حالا اینکه باید بصورت دستی تهیه و آپ بشه یا اتوماتیک بحثش دیگه ای داره. به هر حال کار راحتی نیست ضمن اینکه فضای زیادی هم در صورت مشتری تعداد بالا نیاز دارید حتی اگر دانلود هم نشه.
-
تعداد تشکر ها ازparsdrive به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 01:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
ما برای بکاپ از
www.r1soft.com
موفق باشید.
درود بیکران بر شما ..
امکانش هست در مورد این سایت بیشتر توضیح بدید ؟؟
که دقیقا به چه شکا عمل میکنه و هزینه هاش به چه شکل هست .؟
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 01:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
خوب این یک مقدار پیچیده میشه. اینکه باید بکاپ گرفته بشه و در پنل هر کاربر در whmcs لینک دانلود بده. حالا اینکه باید بصورت دستی تهیه و آپ بشه یا اتوماتیک بحثش دیگه ای داره. به هر حال کار راحتی نیست ضمن اینکه فضای زیادی هم در صورت مشتری تعداد بالا نیاز دارید حتی اگر دانلود هم نشه.
بک آپ ها بعد از تهیه روی سرور vps با هارد 500 گیگ قرار داده میشه که لیکن هم اتصال داده شده و تنها مشکل ایمن کردن برای کاربران هست و اینکه کس دیگه نتونه بک آپ دیگران رو دانلود که و یک سیستم چه در خود whmcs یا اسکریپت جدا که این کارو انجام بده
-
-
November 15th, 2012, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahab-f
درود بیکران بر شما ..
امکانش هست در مورد این سایت بیشتر توضیح بدید ؟؟
که دقیقا به چه شکا عمل میکنه و هزینه هاش به چه شکل هست .؟
درود
این سایت یک نرم افزار تهیه بکاپ آنلاین ارائه می کنه که بصورت آنلاین در ساعت معین از سرور ها بکاپ تهیه و به سرور بکاپ ارسال می کنه که در هر شرایطی بکاپ ها رو محفوظ نگاه میداره. پشتیبانان فنی پارس درایو در زمینه قیمت باید اطلاع داشته باشند(من بازاریاب انحجمن وب هاستینگشون هستم!) اما لیست قیمت ها اینجاست:
Pricing - of High Performance Physical and Virtual Server Backup Software – Continuous Data Protection Editions (copy 1)
هزینه ها بالاست اما خوب تضمین هست که حتی دیتاسنتر بمباران هم بشه اطلاعات 7 روزه گذشته برای همه سایت ها محفوظه!
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 01:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezarostami
بک آپ ها بعد از تهیه روی سرور vps با هارد 500 گیگ قرار داده میشه که لیکن هم اتصال داده شده و تنها مشکل ایمن کردن برای کاربران هست و اینکه کس دیگه نتونه بک آپ دیگران رو دانلود که و یک سیستم چه در خود whmcs یا اسکریپت جدا که این کارو انجام بده
بنده فکر می کنم با اسکریپت جدا بهتره و در حقیقت نوعی سیستم نگهداری بکاپ مستقل د دید مشتری جلوه می کنه ضمن اینکه میشه برای هر مشتری access جداگونه تعریف کرد تا هر کسی به فایل های خودش دسترسی داشته باشه.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2012, 01:12
عضو انجمن
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-