-
November 14th, 2012, 00:05
لایسنس قالب freer برای ساخت اکانت به طور خودکار
سلام دوستان
دوستان من یک freer دارم که لایسنس نیاز داره و این لایسنس رو هم از فردی به نام
محمد حسین بیرام
خریدم. و از این فرد بی مسوئلیت هیییچ ادرس ایمیل یا شماره موبایلی ندارم از طرفی در سایتشون
بخش تیکت هم کاملا الکی و تزئینی هستش
حالا یک مشکل اساسی برام پیش اومده اونم اینه که همه ی خرید ها رو که از 3 درگاه موجود در سایت ام
انجام میشه درگاه میزنه
خرید نا معتبر است.
خواهش میکنم اگر کسی از لایسنس اکانتینگ 150 تومنی این اقا استفاده میکنه منو راهنمایی کنه که ایا مشکل
از لایسنس هست یا جایه دیگه
ضمنا تمنا دارم اگر ایمیلی یا شماره تلفنی از همین فرد که ازش خرید کردم دارید به من بگید
ممنون
-
-
November 14th, 2012 00:05
# ADS
-
November 14th, 2012, 01:20
عضو انجمن
پاسخ : لایسنس قالب freer برای ساخت اکانت به طور خودکار
فکر میکنم سرتون کلاه گذاشتند عزیز freer یک اسکریپت رایگان هست
و اینکه باید حتما به vps شما تصال پیدا کنه که بتونه خودکار اکانت بفروشه
که فکر نمی کنم همچین قابلیتی داشته باشه!!
البته شاید اختصاصی باشه ولی احتمالش خیلی کمه!
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2012, 01:58
عضو انجمن
دوست عزیز شما که آخه فرق بین قالب ، اسکریپت و ماژول رو نمیدونید چرا همچین مبلغی رو میدید ؟ :-
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2012, 02:26
بکمی بیشتر دقت کنید با دقت بخونید متنرو ایشون لایسنس فریر نخریدن لایسنس برای یک پلاگین خریدن که به گفته خودوشن رو سرور با یوزر پسورد دلخواه یوزر ایجاد میکنه (واسه Cc) و بعد پرداخت تحویل میده منظور ایشون این هست نه خود فریر
جناب amin kk داخل انجمنهای دیگه هم تاپیک بدید معمولا این افراد تو نت ردپا زیاد دارن 
من و شناختی ? ;-)
-
-
November 14th, 2012, 03:29
دوست عزیز شاید ای پی تغییر پیدا کرده که تراکنشت درست نمیشه شما نوشته های زیر رو در قالب 1 فایل php با نوت پد سیو کن
کد PHP:
<?php
$content = file_get_contents('http://www.zarinpal.com/labs/TestIP');
preg_match('/(\d+)\.(\d+)\.(\d+)\.(\d+)/', $content, $matches);
echo $matches[0];
?>
فایل حاصله رو در روت سایتت قرار بده مثلا اسم فایل میشه file.php و سایت شما هم هست test.ir فایل رو که در پوشه public_html قرار دادی به لینک سایتت برو با پسوند فایل در مثال بالا
http://test.ir/file.php
در پیج بالا یک ای پی مشاهده خواهی کرد
حالا این ای پی رو به درگاهت معرفی کن مثلا برای زرین پال این مسله مهمه که درست معرفیش کرده باشی.
تقریبا نود درصد فروشنده ها وضعی بهتر از این ندارند البته نوسانات ارزی هم بی تاثیر نیست و همه یک روز میای میبنی رفتن شماره مبایل و سایت و همه پیزشون ساسبند شده
بعضی ها هم که 12 صفحه تعهد میزارن توی سایتشون که چپب بجنبی ببندن اکانتتو.
ویرایش توسط joorabeban : November 14th, 2012 در ساعت 03:36
-
تعداد تشکر ها از joorabeban به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2012, 03:34
عضو انجمن
البته این اسکریپت با اتصال به IBSng و CCP با قیمت 100 هزار تومان موجوده (هرکی خواست بگه :دی تا 80.90 می تونم براش بگیرم)
ضمنا این اسکریپت ادیت شده ی Freer هست کامل خود Freer نیست و تغییرات داشته تو مدیریت و ...
اگر اسکریپت شما نمایش داده می شه تا حدی که کاربر می تونه به صفحه پرداخت وصل شه پس مشکل اسکریپت نیست مشکل درگاهت هست
-
-
November 14th, 2012, 03:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
آگونیس
البته این اسکریپت با اتصال به IBSng و CCP با قیمت 100 هزار تومان موجوده (هرکی خواست بگه :دی تا 80.90 می تونم براش بگیرم)
ضمنا این اسکریپت ادیت شده ی Freer هست کامل خود Freer نیست و تغییرات داشته تو مدیریت و ...
اگر اسکریپت شما نمایش داده می شه تا حدی که کاربر می تونه به صفحه پرداخت وصل شه پس مشکل اسکریپت نیست مشکل درگاهت هست
دمو دارید؟
قیمت ماهانه هست یا فقط بار اول
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
-
November 14th, 2012, 03:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
دمو دارید؟
قیمت ماهانه هست یا فقط بار اول
فقط یکبار
دمو هم دارم
یاهو بهم پی ام بده
isaeedx یاهو ای دی
-
-
November 14th, 2012, 03:52
عضو انجمن
قیمت هم فقط برای یکبار هست
-
-
November 14th, 2012, 07:21
عضو جدید
چک کردن ترانکش مثبت منفی رو هم کامل انجام میده ؟؟؟؟
-