من دارم بازار را خراب ميكنم ؟؟؟؟؟
اولا من مطمئنم اگر 100 تا vps رايگان هم بدهم تمامي آنصد نفر مشتري دائم من خواهند شد و حتي اگر به آنها سرور رايگان هم بدهند با هم با من كارشان را ادامه خواهند داد چون پشتيباني و كيفيت كار مرا خواهند ديد . اما شماها كه ادعاي بازار سالم داريد چي ؟ كدام شما 24*7 واقعي پشتيباني داريد ؟ همان پارس ديتايي كه ميگوييد من از يكي از دوستانم شنيدم كه پشتيبانش نميدونست ويبوليتن چيه ؟و ميگفت خيلي از مسائل را بلد نبود . من هم نميگويم همينجوري ميخواهم معروف شوم ولي ميخواهم واقعا معروف شوم شما و امثال شما هم بهتره برويد خودتان را درست كنيد و هر وقت توانستيد يك پشتيبان واقعي باشيد بعد عرض اندام كنيد
اصلا من بازار خرابي ميكنم ؟؟ اين كار فقط تبليغ است . مثلا يك بانك كه قرعه كشي ميزاره بازار بانكهاي ديگر را خراب ميكنه . مشكل بازار شما كار من نيست كار شماست كه فقط ميخواهيد از مشتري پول بگيريد و ديگر هيچ. بازار را شما خراب ميكنيد كه مشتري ميگيريد و بعد آن را ول ميكنيد در امان خدا و هر شب وقت خواب ايميلتان را چك ميكنيد كه ببينيد كسي برايتان ميل زده يا نه ؟
البته گويا شما هم از خراب كردن بازار زياد ناراحت نيستيد چون خودتون جزء نفرات اوليد كه به قول دوستمون زنبيل گذاشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)