سلام . این سایت باران مووی http://baranmovie17.ir بالا نمیاد کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟ ما پول واسه تبلیغ دادیم جواب نمیدن 5روزه بالا نمیاد
لطفا اگه کسی شمارشو داره بزاره
با تشکر
سلام . این سایت باران مووی http://baranmovie17.ir بالا نمیاد کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟ ما پول واسه تبلیغ دادیم جواب نمیدن 5روزه بالا نمیاد
لطفا اگه کسی شمارشو داره بزاره
با تشکر
یاد بگیرید ندانسته حرفی رو نزنید و شایعه پراکنی نکنید!
همین حرف شما که هیچ مدرک و سندی نداره ممکنه با آبرو و .... چند نفر بازی کنه
یاد بگیرید که به آبرو و حقوق دیگران احترام بزارید!!!!
تا چند روز آینده بعید نیست فروش وی پی اس هم ممنوع بشه
همونطور که اون موقع انتظار ندارید کسی با آبروی شما بازی کنه
شما هم یکم از خودتون شخصیت به خرج بدید
از دنیا خبر ندارم؟ شما از کی تا به حال شدید دنیا که من باید خبر داشته باشم 3ماهه از این کسب و کار خارج شدید؟
عذر بدتر از گناه هم مثال بارز این دفاعیه شماست!!!!
بازهم دلیلی نداره کسی رو ندونسته محکوم به دستگیری و ... بکنید!!!!
تو کشور 3هزار میلیارد ناپدید میشه!!! درآمد نفتی گم میشه هیچ کسی نمیاد چیزی بگه!!!
دیوار کوتاه تر از ادمین ها و وبمستران ایرانی وجود نداره مثل این که!!!!!!!!!
وقتی یکی از خودمون هم میاد این فعالیت ها رو زیر سوال میبره فکر می کنم شرافت یعنی همون اختلاص 3هزار میلیاردی!!!!
واقعا خیلی جالبه!!!!!
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
وقتی میگید بگیر بگیره توی اولین پست تاپیک یعنی ایشون دارن توی خونه خودشونن یا احیانن مشکلی براشون پیش اومده ؟
شما غیر مستقیم میگید ایشون رو گرفتن
این حرف شمام ما که نفهمیدیم به اسم شرکت که میگید شرکت مال شماست و درگاه ها هم به اسم شرکتتون هست و چون شما مالک شرکت هستید مسئولیت با شماست شرکت رو که نمیگرن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
بهتره دوستان الکی شایعه پراکنی نکنند .
استارتر از ایجا پیگیری کنید .
http://www.facebook.com/MyFilmBaran
در مقابل بعضی هم متاسفانه از این فرصت سوءاستفاده کردند و تا میتونستند با توپ پر در کامنت ها به ما تازیدند و حتی ماجرا به جایی کشیده شد که به گفته این جمع از دوستان مدیریت سایت به زندان کشیده شد!!!!
بنده قصد طرفداری از شخصی خاص را ندارم . اما دوستان طرز برخورد ها خیلی به نظر جالب نیست !! vps-baran.ir مستقیما شخص و یا اشخاص خاصی را نام نبردند . به صورت حدس و گمان و البته "به صورت کلی" یک جمله را عرض کردند . این مدل برخورد و جبهه گیری جالب نیست .
دوست من شما چرا جو میدین اخه؟بله دوست من
من به صورت کلی گفتم و متاسفم که چرا تعصبی بعضی ها برخورد می کنن
واقعا زمانی که علنی شد گرفتن اون موقعه بگید که یه نفری گفت ولی ما پشت گوش انداختیم
موفق و معید باشید
شما با چشاتون دیدین که گرفتن این ادمین رو ؟
یا شما هم با بالا ارتباط دارید ؟
شما فکر کنید یک پستی درباره شما زده بشه بعد دقیقا بیان زیر پست برنند بگیر بگیره خودتون چی برداشت میکنین؟بنده قصد طرفداری از شخصی خاص را ندارم . اما دوستان طرز برخورد ها خیلی به نظر جالب نیست !! vps-baran.ir مستقیما شخص و یا اشخاص خاصی را نام نبردند . به صورت حدس و گمان و البته "به صورت کلی" یک جمله را عرض کردند . این مدل برخورد و جبهه گیری جالب نیست .
مدير اين سايت تصادف كرده و ميگن تو كماست در حال حاظر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)