-
November 13th, 2012, 15:28
سرویسی میخوام واسه وبلاگدهی و سایت تفریحی خودم. هزینش مهم نیست فقط پشتیبانی خوب و اپتایم خوب مهمه برام
سایت تفریحی من روزانه بالای 20 هزار بازدید کننده داره و وبلاگدهی من هم تازه شروع به کار کرده و میخوام بالای 2 میلیون خرج تبلیغاتش بکنم و بازدید خوبی خواهد گرفت
فقط هاستینگ های خوب پی ام بدن
راستی من در حال حاضر با دو هاستینگ که جزء برترین های ایران هستن دارم کار میکنم ولی نمیدونم به چه دلیل وخیلی از مواقع سرعت لود سایت میاد پایین و بعضی مواقع هم سایتهام لود نمیشه
میخوام فقط مشکلی پیش نیاد عزیزان و گفتم که هزینش مهم نیست فقط کاراییش خوب باشه
پ خ بدین
-
-
November 13th, 2012 15:28
# ADS
-
November 13th, 2012, 15:38
پاسخ : سرویسی میخوام واسه وبلاگدهی و سایت تفریحی خودم. هزینش مهم نیست فقط پشتیبانی خوب و اپتایم خوب مهمه برام
سلام ؛
اگر حجم بازدیدتون بالا هست چرا از سرور استفاده نمی کنید؟
-
-
November 13th, 2012, 15:59
عضو انجمن
پاسخ : سرویسی میخوام واسه وبلاگدهی و سایت تفریحی خودم. هزینش مهم نیست فقط پشتیبانی خوب و اپتایم خوب مهمه برام
-
-
November 13th, 2012, 16:12
فقط میخوام سرعت لود سایتم خوب باشه و اپتایم بالایی داشته باشه
-
-
November 13th, 2012, 17:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad00200
فقط میخوام سرعت لود سایتم خوب باشه و اپتایم بالایی داشته باشه
اگر سرعت لود خوب میخواهید بهتره از سرور مجازی در ایران استفاده کنید. (حتما و حتما فقط و فقط تاکید میکنم سرور مجازی تهیه کنید.)
و چون سرور داخلی هست سرعت لود بالایی دارید. از نظر آپتایم و قطعی ... هم نمیشه در ایران قول 100 بالا بودن داد ولی میشه گفت حداکثر ممکن هست در ماه جمع قطعی ها به یک روز برسه در کل سرعت لود فوق العاده بالای سرورهای ایران برای کاربران ایرانی نکته قابل توجهی هست که مناسب کار شما میباشد.(آن هم تغییرات احتمالی از سمت دیتاسنتر مثلا میگه امروز 30 دقیقه قطعی داریم برای این کار فردا اینقدر قطعی برای آن کار و ... البته میشه گفت حتی میشه گفت چند ماه هم بدون قطعی 1 دقیقه کار میکنند.)
سایت : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستی
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
November 13th, 2012, 19:41

نوشته اصلی توسط
mehrdad00200
سایت تفریحی من روزانه بالای 20 هزار بازدید کننده داره و وبلاگدهی من هم تازه شروع به کار کرده و میخوام بالای 2 میلیون خرج تبلیغاتش بکنم و بازدید خوبی خواهد گرفت
فقط هاستینگ های خوب پی ام بدن
راستی من در حال حاضر با دو هاستینگ که جزء برترین های ایران هستن دارم کار میکنم ولی نمیدونم به چه دلیل وخیلی از مواقع سرعت لود سایت میاد پایین و بعضی مواقع هم سایتهام لود نمیشه
میخوام فقط مشکلی پیش نیاد عزیزان و گفتم که هزینش مهم نیست فقط کاراییش خوب باشه
پ خ بدین
سلام
لایت اسپید میدیم
با قیمیت مناسب فقط و فقط تا آخر آبان با این قیمتا ارئه میشه
پارس سرور - سبد خرید
می تونید این لینک رو ببینید
YID : r.parsserver
بامن تماس بگیرید
یا علی
-
-
November 13th, 2012, 19:49
عضو دائم
با سلام
گیت فا پلن های ویژه ای برای سایت های پربازدید داره
که سرور مجازی با هارد پر سرعت ssd برای شما آماده میشه
و تست سرعت با وب سرورهای آپاچی و لایت اسپید بر روی وب سایت شما در کنار OPcode کش ها انجام میشه
کانفیگ های مناسب بانک اطلاعاتی نیز انجام شده
و بهترین سرعت مورد نظر رو با بهترین کانفیگ برای شما انتخاب میشه
بسته به نوع اسکریپت شما امکان هماهنگی اسکریپت با opcode کش هم انجام میشه.
در صورت تمایل جهت جزییات بیشتر و با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید
گیت فا - ارسال تیکت
j4b3r
-
-
November 13th, 2012, 19:53

نوشته اصلی توسط
j4b3r
با سلام
گیت فا پلن های ویژه ای برای سایت های پربازدید داره
که سرور مجازی با هارد پر سرعت ssd برای شما آماده میشه
و تست سرعت با وب سرورهای آپاچی و لایت اسپید بر روی وب سایت شما در کنار OPcode کش ها انجام میشه
کانفیگ های مناسب بانک اطلاعاتی نیز انجام شده
و بهترین سرعت مورد نظر رو با بهترین کانفیگ برای شما انتخاب میشه
بسته به نوع اسکریپت شما امکان هماهنگی اسکریپت با opcode کش هم انجام میشه.
در صورت تمایل جهت جزییات بیشتر و با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید
گیت فا - ارسال تیکت
j4b3r
پیشنهاد جابر جان میتونه یکی از بهترین انتخاب هاتون باشه !
100% تایید میشند.
-
-
November 13th, 2012, 20:06
عضو دائم
من سرور اختصاصی رو پیشنهاد میکنم
یک سرور اختصاصی کوچیک بسته به نیازتان تهیه کنید
برای مشاوره در خدمت هستیم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-