صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: هتزنرها کجان؟!!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    424 پست

پیش فرض پاسخ : هتزنرها کجان؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط korosh-eghbali نمایش پست ها
    طلا هاست عزیز
    فکر کنم نظر شما یه مقدار دور از واقعیت باشه
    من خیلی از پست های webhostingtal.com رو سر زدم در این مورد اون ها هم ناراضی هستند از این دیتا سنتر
    در کل مشکل سراسریه به خاطر استفاده کردن از دستکتاپ سرور ها و کلی قضایای دیگه که دوستان همه یکی یکی اشاره کردند
    سلام، بنده انکار نمی کنم. مشکلات پشتیبانی و نوع سخت افزار هتزنر الان ایجاد نشده 2 سال پیش هم وجود داشت.

2. تعداد تشکر ها ازTalahost.Com به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن nimo0ol آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    525
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    118 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Talahost.Com نمایش پست ها
    ببینید صحبت بنده چیز دیگری است.
    شما تو کل دنیا بگردید خیلی دیتاسنتر هست که بهتر از هتزنر هستند
    خیلی دیتاسنترها هم بدتر از اون
    وقتی ایرانی ها به یه جایی حمله می کنند 100% بعد از مدتی مشکل پیش میارن.
    از هر 10 فروشنده 7 تا از هتزنر سرویس داشتند، فرض کنید 50% سرویس دهنده های ایرانی از هتزنر سرویس داشته باشند 50% دیگه از بقیه دیتاسنترها!
    در این شرایط حتی با احتمال 1% هم حساب کنید مشکل برای یکی از کاربران هتزنر پیش بیاد، اون 1% برای 50% سرویس دهنده های ایرانی احتمال کمی نیست.
    از بین هزاران فروشنده سرورهای هتزنر 2 نفر با مشکل مواجه شدند (که این دو نفر چند ده سرور داشتند) و به همین دلیل بیش از 100 نفر که به واسطه از این دو نفر گرفته بودند و بیش از 1000 نفر که از اون 100 نفر سرویس گرفته بودند نسبت به هتزنر بدبین شدند.
    این ماجرا در خیلی از دیتاسنترها پیش اومد.
    باز هم عرض می کنم بنده هیچ مشکل یا صمیمیتی با این دیتاسنتر ندارم. فقط 1 عدد سرور vps از این دیتاسنتر داریم که قیمت هامون بالا هست و مشتری های خاص خودمون را داریم. تو این سایت یا سایت های دیگه هم آفر سرور اختصاصی یا مجازی نمی دم.

موفق باشید
    بنده هم در پستی اشاره کردم به بحث ریسیلر و پارنتر و عرض کردم که دیتاسنتری که پارتنر یا ریسیلر نمیده در معتمد بودنش باید شک داشت.

ضمن اینکه منِ دیتاسنتر یا نباید سرویس ارائه بدم یا اگر میدهم باید به درستی و پایداری سرویس بدم.
    وقتی دیتاسنتر برای کاربری که بیش از 20 سرور در اکانتش دارد هیچ تمهیداتی اعم از ارائه نمایندگی و عقد قراردادهای رسمی ندارد، پس این دیتاسنتر حتی در حد سوپرمارکت معمولی هم نمیتونه باشه چه برسه ارائه دهنده خدمات نوین فناوری و دنیای وب.

5. تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    525
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    118 پست

ضمناً موقعیت مکانی (Geolocation) نباید تاثیر در ارائه خدمات بده ... بخصوص برای دیتاسنتری مانند هتزنر که بحث تحریم روی ایرانی ها به تبعیت کشوری که در آن هست ، تاثیری ندارد.

7. تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

الان شما این تاپیک زدین 3 تا پیج هم رفته جلو خوب واقعا دلیل بسته شدن پنل و اکانت چی بوده بلاخره یه دلیلی داشته چرا دلیلش نمگید یاکسی که ازش گرفته بودین سرور را چرا نمگه به چه دلیل بسته شده سررو یا اکانت یا پنل
    شماهم فقط فقط هی دارید مگید این دیتا سنتربد هست این دیتا سنتر سوپرمارکته بابا خوب شماکه میدونستی اینچیزها را برای چی رفتید گرفتید سروراز این سوپرومارکت یا هرچیزیکه اسمش میزارید

پینوشت: نه سرور از این دیتا سنتر داشتم توی این 4 سال نه میخواهیم هم داشته باشم فکرنکنی یکدفعه دارم الان از این دیتا سنتر دفاع میکنم یا سنگش به سینه میزنم
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

9. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

بسلام
    بحث در مورد دیتاسنتر ها پارامترهای مختلفی داره
    از اونجای که به گفته دوست عزیزمون ۸۰٪ سرورها برا دور زدن *****ینگ استفاده میشه.
    در مورد هتزنر تنها چیزی که میشه گفت این هست که فقط پول سخت افزار رو از شما میگیریند اون هم سخت افزاری که استفاده اون برای سرور معقول نیست
    خب خیلی از دوستان کارشون با همچین سرورهای راه میافته و نیازی به سرویس با کیفیت تر ندارند
    ( برای مثال سروی که با ۶۴ تا سرور مجازی روی ۲ عدد هارد برای مصارف اکانتینگ استفاده بشه اگر هارد سرور هم دچار مشکل بشه انچنان نگرانی خاصی ندارند)
    ولی در مورد بحث سرور های هاستینگ عقل سلیم اینو میگه استفاده از این دیتا سنتر درست نیست
    شاید مشکلی نداشته باشید
    ولی بهترین دیتاسنتر , دیتاسنتری هست که در مواقع مشکلات و اتفاقات های نا خواسته به شما بهترین پشتیبانی رو بده
    که برای امور هاستینگ این دیتاسنتر فاقد این مورد بود.
    ۱. شبکه
    ۲. سخت افزار
    ۳.پشتیبانی
    مورد اول رو اکثر دیتاسنترها مشکلی ندارند دیگه
    مورد دوم بستگی به انتخاب مصرف کننده از آفرهای دیتاسنتر داره ( معمولا دیتا سنترهای حرفه ای سخت افزار بی کیفیت عرضه نمی کنند)
    مورد ۳ هم که کلا به دیتاسنتر بستگی داره.

11. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    525
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    118 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    الان شما این تاپیک زدین 3 تا پیج هم رفته جلو خوب واقعا دلیل بسته شدن پنل و اکانت چی بوده بلاخره یه دلیلی داشته چرا دلیلش نمگید یاکسی که ازش گرفته بودین سرور را چرا نمگه به چه دلیل بسته شده سررو یا اکانت یا پنل
    شماهم فقط فقط هی دارید مگید این دیتا سنتربد هست این دیتا سنتر سوپرمارکته بابا خوب شماکه میدونستی اینچیزها را برای چی رفتید گرفتید سروراز این سوپرومارکت یا هرچیزیکه اسمش میزارید

پینوشت: نه سرور از این دیتا سنتر داشتم توی این 4 سال نه میخواهیم هم داشته باشم فکرنکنی یکدفعه دارم الان از این دیتا سنتر دفاع میکنم یا سنگش به سینه میزنم

مجیک جان دلبندم شما لااقل تاپیک و پستهاشو کامل میخوندید !
    کسی اینجا مشکلش بسته شدن سرورش نیستا !
    بخصوص من که استارتر تاپیک هستم.

13. تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    525
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    118 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    بسلام
    بحث در مورد دیتاسنتر ها پارامترهای مختلفی داره
    از اونجای که به گفته دوست عزیزمون ۸۰٪ سرورها برا دور زدن *****ینگ استفاده میشه.
    در مورد هتزنر تنها چیزی که میشه گفت این هست که فقط پول سخت افزار رو از شما میگیریند اون هم سخت افزاری که استفاده اون برای سرور معقول نیست
    خب خیلی از دوستان کارشون با همچین سرورهای راه میافته و نیازی به سرویس با کیفیت تر ندارند
    ( برای مثال سروی که با ۶۴ تا سرور مجازی روی ۲ عدد هارد برای مصارف اکانتینگ استفاده بشه اگر هارد سرور هم دچار مشکل بشه انچنان نگرانی خاصی ندارند)
    ولی در مورد بحث سرور های هاستینگ عقل سلیم اینو میگه استفاده از این دیتا سنتر درست نیست
    شاید مشکلی نداشته باشید
    ولی بهترین دیتاسنتر , دیتاسنتری هست که در مواقع مشکلات و اتفاقات های نا خواسته به شما بهترین پشتیبانی رو بده
    که برای امور هاستینگ این دیتاسنتر فاقد این مورد بود.
    ۱. شبکه
    ۲. سخت افزار
    ۳.پشتیبانی
    مورد اول رو اکثر دیتاسنترها مشکلی ندارند دیگه
    مورد دوم بستگی به انتخاب مصرف کننده از آفرهای دیتاسنتر داره ( معمولا دیتا سنترهای حرفه ای سخت افزار بی کیفیت عرضه نمی کنند)
    مورد ۳ هم که کلا به دیتاسنتر بستگی داره.
    مرسی جابر جان

یکی از اهداف من دیدن یه همچین پست تحلیلی تخصصی بود . و مهمترین هدفم هم اینه که دوستان هاستینگی و بخصوص کسانی که میخواهند بیزنس هاست و وی پی اس رو بصورت حرفه ای انجام بدهند ، لطفاً چنین گاف هایی ندهند.
    این مسئله واقعا موج عظیمی از بی اعتمادی در مشتریان غیرتخصصی که قرار هست به عنوان اولین ماها رو تست کنند ، ایجاد میکنه . تو این دوره که یکی یکی سرورهای دوستان قطع میشد اکثر مشتریان که به سراغ ما یا خیلی های دیگر رفتند اولین سوالشون در مورد پاک نشدن سایتشون ، به فنا نرفتن وی پی اس شون و از این دست بود.
    متشکرم از مشارکتت.

15. تعداد تشکر ها ازnimo0ol به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimo0ol نمایش پست ها
    مجیک جان دلبندم شما لااقل تاپیک و پستهاشو کامل میخوندید !
    کسی اینجا مشکلش بسته شدن سرورش نیستا !
    بخصوص من که استارتر تاپیک هستم.
    تا اینکه بر خلاف میلم اومدم یه سرور به صورت تست از این دیتاسنتر گرفتم! هنوز 72 ساعت نگذشته بود که پنل نماینده ایرانی که ازش خرید کرده بودم به کل بسته شد و سرور ما هم رفت تو باقالی ها.

عزیزم بپا خودت هم نری قاطی باقلی ها من طبق گفته خودتون این پاسخ ارسال کردم عزیزم دارید میگید یک سرور تست گرفتم پنل سرور نماینده بسته شده سرور شماهم طبق گفته خودتون رفت قاطی باقلی ها
    پس فکرکنم من نوشته بودم سرورم بسته شد عجب .شما یه لطفی کنید به عنوان استارتر بخونید خودتون چی نوشتین
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

17. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimo0ol نمایش پست ها
    مرسی جابر جان

یکی از اهداف من دیدن یه همچین پست تحلیلی تخصصی بود . و مهمترین هدفم هم اینه که دوستان هاستینگی و بخصوص کسانی که میخواهند بیزنس هاست و وی پی اس رو بصورت حرفه ای انجام بدهند ، لطفاً چنین گاف هایی ندهند.
    این مسئله واقعا موج عظیمی از بی اعتمادی در مشتریان غیرتخصصی که قرار هست به عنوان اولین ماها رو تست کنند ، ایجاد میکنه . تو این دوره که یکی یکی سرورهای دوستان قطع میشد اکثر مشتریان که به سراغ ما یا خیلی های دیگر رفتند اولین سوالشون در مورد پاک نشدن سایتشون ، به فنا نرفتن وی پی اس شون و از این دست بود.
    متشکرم از مشارکتت.
    ممنون از شما
    الان مثلا یکی از اتفاقاتی که رد ۵-۶ ماه ایده باید منتظرش بود موج عظیم همکارانی هستند که سرورهای رد استیشن رو با افر ۶ ماهه خریدند
    و ۶ ماه اینده تمدید نمی کنند با هزینه بالاتر و دوباره انتقال به دیتاسنتر ثانوی
    مهمترین عامل در هاستینگ و سرورهای مجازی ثابت بودن سرور و عدم تعویض ای پی و سرور هستند
    که متاسفانه رعایت نمیشه .

19. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

بزرگترین مشکلی که همکاران دارند ( از جمله خودم در گذشته ) خرید سرور اختصاصی و ... از واسطه ها بود.

دوست عزیز بنده یکی از کسانی هستم که مورد خطاب جنابعالی قرار گرفتم در گذشته سنگ این دیتاسنتر را به سینه زدم برای شروع واقعا عالی بود حتی با اینکه ضرر زیادی روی این دیتاسنتر به من وارد شد بازهم از سروری که از این دیتاسنتر داشتم بسیار راضی بودم و هستم و اگر در اینده موقعیتی پیش بیاید که شخصا در پنل خودم بتوانم خرید کنم حتما سرور دیگری تهیه میکنم!

منتهای امر بحث شما در حال حاظر اصلا منتقی نیست اگر یادتان باشد چند ماه پیش حدودا 6 ماه یکی از دوستان در پرداخت به این دیتاسنتر به مشکل خوردند و تمامی سرورها را به پنل شخص دیگری منتقل کردند

مطمئنا حجم زیادی از کاربران ایرانی در این دیتاسنتر در پنل ایشان بوده که در حال حاظر قصد ادامه ی کار با این دیتاسنتر را ندارند از طرفی دیگر جریان ای پی ها در این دیتاسنتر پیش امده فکر میکنم بیشتر از 16 ای پی روی هر سرور ندهند خوب کاملا مشخص هست بیشتر کسانی که سرور قبلا داشتند کنسل شده نزدیک به 70 درصد خرید جدیدی هم که انجام نمیشه به همان دلیل ای پی کمتر پس انجمن دیگه جایی برای هتزنر نیست

جابر جان من در مورد این دیتاسنتر در انگلیس همین فکر را میکردم ولی انگار قصد ندارند افرهای خود را تمام کنند!!! همین چند روز پیش بود افر جدیدی ارائه کردند

خلاصه جای پای ما ایرانی ها در همه ی دیتاسنترهای جهان هست چیز عجیبی نیست اگر 2 ماه دیگه دوباره اسم این دیتاسنتر را زیاد ببینید

21. تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)