-
December 21st, 2009, 18:10
اعصای نمایندگی فروش سرورهای مجازی از شرکت انگلیسی
شرکت Spiral Web services Ltd انگلستان به شرکتهای خدمات وب ایرانی نمایندگی فروش سرورهای اختصاصی و VPS اعطا می کند. این شرکت طرف قرارداد بیش از 10 دیتا سنتر بزرگ در اروپا و آمریکا، مانند Caro و iWeb می باشد. با توجه به اینکه این شرکت ثبت انگلستان می باشد، شرکای ایرانی مشمول تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا نمی شوند.
در صورت تمایل به استفاده از این فرصت استثنایی، با sales@spiralweb.co.uk تماس بگیرید، و یا به این تاپیک reply بدهید تا با شما تماس گرفته شود.
لطفا" سوالهای خود را در همین تاپیک مطرح کنید.
-
-
December 21st, 2009 18:10
# ADS
-
December 22nd, 2009, 16:53
پاسخ : اعصای نمایندگی فروش سرورهای مجازی از شرکت انگلیسی

نوشته اصلی توسط
delta
یکی به این میزبان پایخت بگه بیاد ایشون رو تایید کنه تمام!! ایشون حداقل چندسالی هستند تو کار وب هستند و حرفشون مورد تاییده.دیگه ادامه نداره الکی بحث.
ببخشید پس کی باید بیاد این میزبان پایتخت رو تایید کنه . ایشون مگر چی کاره هستند که باید دیگران رو تایید کنن فکر میکنم اینجا ادمین و مدیر داره . .و ظیفه اونها هستش میزبان هم یکی از دهها فروشنده این فروم هستش که هدف اصلی کسب درامد و منافع خودش هستش .
-
-
December 22nd, 2009, 17:05
عضو دائم
چرا جوش میاری خوب.اکبر جان این همه حرف زده شد راجب ایشون و ایشون هنوز دلیل نیاورند. گفتند با میزبان پایتخت همکاری دارند.خوب آقای بیگلری هم مسول شرکت میزبان پایتخت هستند و شناخته شده هستند.وقتی ایشون تایید کنند یعنی درست میگن این آقا. دیگه نیازی نیست همه به ایشون حرف بزنن و همش تاپیک رو خراب کنند.
در ضمن من یکی جواب خودم رو گرفتم.دوستان هم جریان رو فهمیدند.انشالا تو فروشتون موفق باشید! مدیران هم اگر پستی اسپم از من دیدن پاک کنند.با عرض پوزش حوصله بن شدن ندارم!
-
-
December 22nd, 2009, 19:47
سلا
قبل از هر صحبتی به دوست جدید خوش آمد می گویم.
اگر ایشان علاقه مند باشند من می توانم در مورد ایشان و شرکتشان و ... از Caro سوال بپرسم . اگر علاقه مند بودید برای من پیغام خصوصی ارسال کنید. شرمنده که در تاپیک شما دخالت کردم
با تشکر
-
-
December 22nd, 2009, 21:42

نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
کد PHP:
domain name:
Spiralweb.co.uk
registrant:
Hamid naderian
registrant type:
Unknown
registrant's address:
87
birmingham
b5 7uu
united kingdom
registrar:
Domain directors pty ltd t/a instar corporation [tag = raredomains-au]
url: Http://www.instra.com
relevant dates:
Registered on: 11-aug-2009
renewal date: 11-aug-2011
last updated: 13-aug-2009
registration status:
Registered until renewal date.
Name servers:
Ns1.irnameserver.com
ns2.irnameserver.com
ns1.irnameserver.com
ns2.irnameserver.com
عجب شرکتی هستین در انگلیس، که از دوستمون کامران آنلاین هاست دارید

با سلام
من قسمت به قسمت به سوالات شما پاسخ می دهم.
در مورد دی ان اس ها ایشون سایت شون روی سرور ما هست و نمایندگی فروش از دیتاسنترهایی دارند که در ایران طرفداران خاص خودش رو داره.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
بازم میشه دنبال صاحب ایرانسل رفت تو ایرانه اما انگلیس و قبرس فکر نکنم کسی بتونه بره.در ضمن من که آدرس دقیقی ندیدم!
پیشنهاد: دوست گرامی شما برای اینکه به تمام این ابهامات پاسخ داده باشید مگر نیمیگید:
یکی به این میزبان پایخت بگه بیاد ایشون رو تایید کنه تمام!! ایشون حداقل چندسالی هستند تو کار وب هستند و حرفشون مورد تاییده.دیگه ادامه نداره الکی بحث.
در مورد تاییده مدارک ثبتی شرکت میزبان وب پایتخت می باشد که موجب همکاری ما شده و ثبت شرکت تجاری بین المللی که به صورت نام تجاری می باشد که روی دی ان اس ها هم مشهود datacenterland می باشد.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
ببخشید پس کی باید بیاد این میزبان پایتخت رو تایید کنه . ایشون مگر چی کاره هستند که باید دیگران رو تایید کنن فکر میکنم اینجا ادمین و مدیر داره . .و ظیفه اونها هستش میزبان هم یکی از دهها فروشنده این فروم هستش که هدف اصلی کسب درامد و منافع خودش هستش .
ما کاره ای نیستیم ولی فکر نمی کنم دولت جمهوری ایرانی هم کاره ای نباشه که 2 شرکت ثبتی به نام میزبان پایتخت و 1 نام تجاری بین المللی هم برای همکاری با دوست آقای بهزادان ثبت کنند.
هم چنین کسی وظیفه ای ندارد و هم چنین فکر نمی کنم شما مسئولیت تایید شخصیتی در این انجمن را داشته باشید. می توانید نظرات خودتان را بیان کنید و محترم هم می باشد.
گروه شرکت های میزبان پایتخت همواره سعی در گسترش فعالیت های سرویس های میزبانی و فناوری اطلاعات می باشد و بدین منظور با فعالیت در حوزه های مختلف به این امر تحقق می بخشد.
دوستان مختلف هم می توانند پیشنهادات خودشون رو بدهند و تا جایی که به قول دوستمون نفع گروه باشد ما با آن ها همکاری می کنیم.
در بعضی موارد هم گروه های مختلف به ما پیشنهاد می دهند که روی سرویس های ما سرمایه گذاری کنند برای آن ها هم حتما نفع دارد.
ویرایش توسط KamranOnline : December 22nd, 2009 در ساعت 22:32
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2009, 23:43

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
آقا کامران کارش درسته هم سابقه طولانی دارند تو این زمینه و هم تجربه و دانش فنی
-
-
December 28th, 2009, 13:31
شرکت های hostGator و خصوصا Vrtservers واقعا جز *** چیز دیگری نیستند. سرویس هاشونم اصلا جالب نیست !
Caro
Xlhost
Worldstream
Ecatel
Leasweb
Xkhost China
Giga hosting
Liquidweb
Iweb
از هر کدام از اینها وی پی اس خواستید بگید بهتون بدم !!!!!!
( توسعه سرمايه گذاري ICT سامان )
Iranian Official Journal
Sedayeno@gmail.com
-