-
November 12th, 2012, 17:57
پاسخ : در خواست هاست
نه بک آپ انتقال نداده ریسلر داشت عجب اشتباهی کردم فک کردم سرور بود
-
-
November 12th, 2012 17:57
# ADS
-
November 12th, 2012, 18:05
بازم دستش درد نکنه پولو برگردوند
دوستان رفتم روی parsvps.net
ویرایش توسط boro2clip : November 12th, 2012 در ساعت 19:05
-
-
November 12th, 2012, 19:56
عضو انجمن
این دوست عزیز ما کلا مثل اینکه فقط کیفیت و سرویس ها رو زیر سوال میبره ایشون از ما هاست خریداری کردن . بعد به ما یک لینک فول بک آپ دادن که اصلا لینک اولش کار نمی کرد بعد از دانلود تازه بک آپ دیتابیس کامل نیوده و من از طریق یاهو به ایشون اطلاع دادم که جوابی نگرفتم بعد از چند ساعت که سر کلاس بودم تماس گرفتند از طریق اس ام اس اطلاع دادم نمی شه پاسخ بدم ولی باز ایشون 6 باز تماس گرفت
که الان هم پولشون برگشت داده شد دوست عزیز وقتی شما هنوز از ما هاست رو تحویل نگرفتی و وقتی بک آپت مورد داره چه جور می فرمایی ما ریسلر هستیم ؟
ویرایش توسط rezarostami : November 12th, 2012 در ساعت 19:58
-
-
November 12th, 2012, 22:33
عضو جدید
-
-
November 12th, 2012, 22:49

نوشته اصلی توسط
boro2clip
اقا خدا شاهده من تا حالا به شما زنگ نزدم به همین محرم قسم که نزدیکه
گناهش گردن شما اگر من نبودم
سلام
عذر خواهی مارو بپذیرید
من شما رو با یوزر دیگه ای اشتباه گرفتم
شرمنده ام به خدا یا علی
-
-
November 13th, 2012, 12:24

نوشته اصلی توسط
rezarostami
این دوست عزیز ما کلا مثل اینکه فقط کیفیت و سرویس ها رو زیر سوال میبره ایشون از ما هاست خریداری کردن . بعد به ما یک لینک فول بک آپ دادن که اصلا لینک اولش کار نمی کرد بعد از دانلود تازه بک آپ دیتابیس کامل نیوده و من از طریق یاهو به ایشون اطلاع دادم که جوابی نگرفتم بعد از چند ساعت که سر کلاس بودم تماس گرفتند از طریق اس ام اس اطلاع دادم نمی شه پاسخ بدم ولی باز ایشون 6 باز تماس گرفت

که الان هم پولشون برگشت داده شد دوست عزیز وقتی شما هنوز از ما هاست رو تحویل نگرفتی و وقتی بک آپت مورد داره چه جور می فرمایی ما ریسلر هستیم ؟
کیفیت سرور شما عالی بود برادر مشکل من با شما ریسلر بودن شما بود همین که پولو همون شب برگردوندید شخصیت خودتونو نشون
دادین من بسیار تشکر میکنم تاکیید میکنم مشکل من با شما نداشتن سرور بود اونم فول بک آپ بود که قبلا روی هاست دی ال بود همون
فول رو دادم شرکت parsvps.net خیلی راحت کمتر از 5 دقیقه انتقال داد
-
-
November 13th, 2012, 12:27

نوشته اصلی توسط
parsserver
سلام
عذر خواهی مارو بپذیرید
من شما رو با یوزر دیگه ای اشتباه گرفتم
شرمنده ام به خدا یا علی
دشمنت شرمنده باشه عزیز.