سلام دوستان
من یک هاست خیلی قوی و با سرعت بالا برای سایت خودم میخوام که یک جامعه مجازی هست با تمام امکانات نا محدود اگه کسی چنین هاستی داره لطفا به من بگه ممنونم منتظر هستم فقط سریع لازم دارم
سلام دوستان
من یک هاست خیلی قوی و با سرعت بالا برای سایت خودم میخوام که یک جامعه مجازی هست با تمام امکانات نا محدود اگه کسی چنین هاستی داره لطفا به من بگه ممنونم منتظر هستم فقط سریع لازم دارم
پیشنهاد ویژه
hostingplan Unlimited
فضا : نامحدود
پهنای باند : نامحدود
سایر امکانات : نامحدود
کنترل پنل : سی پنل
وب سرور : لایت اسپید + کلاود لینوکس
مدت زمان تحویل : بعد از پرداخت همان لحظه فعال میشود
10000 تومان ماهانه
80000 تومان سالانه
سبد خرید - پارسی وب هاست
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
درود
با پلن HL7 در خدمت شما هستیم.(تمامی امکانات نامحدود)
www.parsdrive.ir/linux.php
آپتایم 100% هست و سرویس میزبانی وب ما ابری
مشاهده آپتایم سرور ها بصورت پینگ یک دقیقه ای از پینگدوم (پینگ سرور ها رو هم چک بفرمایید)
www.parsdrive.ir/status.php
پشتیبانی آنلاین هست و هر سوالی دارید می تونید بپرسید یا به آی دی یاهوو زیر پیام بدید:
parsdrive
البته پیش از سفارش قوانین رو فراموش نکنید مطالعه بفرمایید تا خدای نکرده به مشکلی بر نخورید:
www.parsdrive.ir/law.php
کیفیت رو از مشتریان ما هم می تونید بپرسید:
www.parsdrive.ir/customers.php
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سایت من یک هاست خیلی قوی میخواد قیمتش برام مهم نیست یک هاست میخوام که بتونه فضا و مقدار اطلاعات بیش از حد سایت منو تامین
کنه و به هیچ وجه قطعی نداشته باشه
خوب چون به عدم قطعی خودمون در طول 4 سال اطمینان داریم آپتایم سرور ها رو در معرض دید عموم و مشتریان گذاشتیم تا پیش از خرید با اطمینان تصمیم بگیرند. در ضمن سرویس ابری است و داون شدن یک سرور منجر به عدم دسترسی به سایت نمی گردد. توضیحات بیشتر در :
www.parsdrive.ir/cloud.php
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سرور های ما کاملا بدون قطعی هستند.
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
همه امکانات نمیتونه نا محدود باشه
ولی :
فضا : ۴۰ گیگ
پهنای باند :نا محدود
باقی امکانات : نا محدود
پشتیبانی از طریق تیکت و یاهو
دامنه آی آر رایگان در صورت خرید سالیانه .سالانه :۲۰۰ هزار
ماهانه ۱۸ هزار تومان برای خرید ماهانه
10host - ناحیه کاربری
باسلام،
اگر سرعت بالا مدنظرتون هست از ایران و بر روی سروهای اختصاصی وب ایده با آپ تایم و پایداری بالا می تونیم در خدممتون باشیم.
فضای مورد نیاز را بفرمایید.
سبد خرید - Discover Web Idea
پشتیبانی فنی واقعی و توانمند
21 روز ضمانت بازگشت وجه
باما تماس بگیرید
باتشکر،
فاتح
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
بخش آموزشی انجمن , در این انجمن هر گونه پست تبلیغاتی ممنوع است . فقط و فقط مطالب آموزشی و درخواست برای رفع مشکل
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
1111111111111111111
ویرایش توسط funtezi2org : August 20th, 2014 در ساعت 19:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)