سلام
در مورد تیم آلماهاست و بخصوص مدیریتش (حامد آرایش) من به شخصه کاملا مطمئن هستم و شناختی که در یکسال اخیر همکاری با ایشان دارم این اطمینان رو به من داده و میده.
پایاپای بودن و همراهی و مساعدت با مشتری در کل تیم آلماهاست به خوبی رعایت شده و میشود و بخصوص خود آقای آرایش یک نمونه بارز از یه آدم مشتری مدار هست.
حالا این موضوع که جواب نگرفتید هم برای من روشن نیست که ایمیل زدید یا تیکت زدید. اما خب راجع به این مسئله تخفیف ویژه بسیار سرشون شلوغ هست. حالا شما فکر کنید اینها هم باید پاسخگوی فروش باشند و هم تیم در خدمت مشتریان سابق (امثال من) و تیکت هاشون باشه.
در مورد لیز و رد هم به نظر من مقایسه صحیح نیست چون هر کدوم یه سری سیاست های فروش و پشتیبانی خودشون رو دارند. اما مهم اینه که آلماهاست به عنوان نماینده اصلی داره فعالیت میکنه و نیومده یه پنل کاستومری بگیره و اقدام به فروش کنه که بعدها نتونه پاسخگوی مشکلات و نیازهای مشتریانش باشه.
از لحاط سخت افزار و شبکه هم واقعا با رداستیشن دارم زندگی میکنم و همین قدر بگم که با یک سرور پورت 10 گیگ دارم روزانه 10 ترابایت (آپلود/ دانلود) سرویس به یه سری مشتریان خاص میدم و به هیچ وجه مشکلی نداشتم. (آپلودسنتر)
ارادتمند شما
نیما احدی