-
November 11th, 2012, 16:39
Re: <<<<درخواست این قالب Freer>>>>
ببين چقدر طراح پيدا شد يكي رو انتخاب كن ديگه
خواستي در خدمتيم با قيمت مناسب ؛)
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
تعداد تشکر ها از tarfand08 به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2012 16:39
# ADS
-
November 12th, 2012, 00:07
پاسخ : Re: <<<<درخواست این قالب Freer>>>>

نوشته اصلی توسط
tarfand08
ببين چقدر طراح پيدا شد يكي رو انتخاب كن ديگه
خواستي در خدمتيم با قيمت مناسب ؛)
خوب چرا همتون فرار میکنید؟
قیمت بزارید دیگه؟
چند؟
گویا میگن تمش اصلا ریپ نمیشه!
-
-
November 12th, 2012, 00:21
پاسخ : <<<<درخواست این قالب Freer>>>>
هیچکی واسه رضای خدا کار نمیکنه اینجا؟!!
-
تعداد تشکر ها از onogh به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 05:49
کسی اینجا بدون پول براتون انجام نمیده!
من نمیتونم هزینه رو اینجا اعلام کنم شما با ای دی من تماس بگیرید بهتون هزینه رو میگم
و اگر هر جا کمک خواستید من در خدمتم. مجانی!
و با معذرت امروز تا ساعت 2 نیستم. برگشتم در خدمتتون هستم!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 12:08

نوشته اصلی توسط
onogh
هیچکی واسه رضای خدا کار نمیکنه اینجا؟!!
سلام دوست عزیز به هر شکل هیچکی وقت که میخواد روی قالب شما بذاره از سر راه نیورده و دوست داره به منفعت مالی برسه
من خودم قبلا خیلی از کارهایی که برای افراد توی نت انجام میدادم به صورت رایگان بود ولی از چند ماه پیش دیدم دلیلی نیست که هزینه نگیرم چون وقت و عمر و انرژی و علم و تجربم رو دارم استفاده میکنم
الان برای کوچکترین کارها توی نت از افراد هزینه میگیرم و کسانی که مایل به هزینه دادن نیستن وقت من رو تلف نمیکنن و منم میدونم از پس کاری که انجام میدم منفعت مالی هست
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2012, 12:35

نوشته اصلی توسط
lived
سلام دوست عزیز به هر شکل هیچکی وقت که میخواد روی قالب شما بذاره از سر راه نیورده و دوست داره به منفعت مالی برسه
من خودم قبلا خیلی از کارهایی که برای افراد توی نت انجام میدادم به صورت رایگان بود ولی از چند ماه پیش دیدم دلیلی نیست که هزینه نگیرم چون وقت و عمر و انرژی و علم و تجربم رو دارم استفاده میکنم
الان برای کوچکترین کارها توی نت از افراد هزینه میگیرم و کسانی که مایل به هزینه دادن نیستن وقت من رو تلف نمیکنن و منم میدونم از پس کاری که انجام میدم منفعت مالی هست
بیشتر منطورم این بود کسی داشته باشه تم رو و بم بده!
آخه بعضیا مثل این که دارن و پیام خصوصی زیاد دارم.
-
تعداد تشکر ها از onogh به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2012, 10:52
Re: <<<<درخواست این قالب Freer>>>>

نوشته اصلی توسط
lived
پدر بزرگم يه حرف قشنگ زد در اين مورد كه هنوز يادم هست و ملكه ي ذهنم شده . در ضمن پدر بزرگم يه مذهبي درست كار هست كه مورد احترام كل فاميل هست؛ به من گفت:
"يه كاري كن كه يا دنيا داشته باشه يا آخرت و اگه ميبيني كاري بيهوده هست ازش دست بكش."
حالا شما ميتوني يه كاري رو با دريافت پول انجام بدي تا كار طرف راه بيوفته كه براي دنيات خوبه و يا نه پول رو نگيري و اين فرض رو بگيري كه براي آيندت منفعت داره و البته راه دوم كه به نيت آخرت اون كار رو رايگان براي طرف انجام بدي
كه در اينجا بستگي به كار داره كه آيا اين كار صواب يا پاداشي در آخرت براي تو داره، كه نظر من در مورد ريپ زدن قالب منفي هست و از اون دسته از كارها ميدونم كه بايد با پول انجامش داد كه صرف كنه :D
-
تعداد تشکر ها از tarfand08 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2012, 11:49
عضو انجمن
<<<<درخواست این قالب Freer>>>>

نوشته اصلی توسط
tarfand08
پدر بزرگم يه حرف قشنگ زد در اين مورد كه هنوز يادم هست و ملكه ي ذهنم شده . در ضمن پدر بزرگم يه مذهبي درست كار هست كه مورد احترام كل فاميل هست؛ به من گفت:
"يه كاري كن كه يا دنيا داشته باشه يا آخرت و اگه ميبيني كاري بيهوده هست ازش دست بكش."
حالا شما ميتوني يه كاري رو با دريافت پول انجام بدي تا كار طرف راه بيوفته كه براي دنيات خوبه و يا نه پول رو نگيري و اين فرض رو بگيري كه براي آيندت منفعت داره و البته راه دوم كه به نيت آخرت اون كار رو رايگان براي طرف انجام بدي
كه در اينجا بستگي به كار داره كه آيا اين كار صواب يا پاداشي در آخرت براي تو داره، كه نظر من در مورد ريپ زدن قالب منفي هست و از اون دسته از كارها ميدونم كه بايد با پول انجامش داد كه صرف كنه :D
البته شاید پدر بزرگ شما درست گفته باشه ولی اینجا صدق نمیکنه
پدر بزرگ شما میدونه ماهم میدونیم که نمیتونیم یه کاره اشتباه انجام بدیم مثل ریپ کردن و بعد رایگانش کنیم و انتظار داشته باشیم ۱۰۰ در اخرت نسیبمون بشه
چون از اول کار نادرست بوده
-
تعداد تشکر ها ازcacodemon به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2012, 09:37
ریپ کار درستی نیست ولی قالب های Freer به راحتی میشه دانلود کرد :دی
-
-
November 14th, 2012, 10:17
عضو انجمن
-