بنده 2تا از سرویس هام بر روی ThePlanet هست که یکی از اونها اینه که کار SEO میکنه من به هیچ عنوان ذکر نکردم که هرکی از ThePlanet داره SEO iهم داره !
من مقاله با منبع میدم میگین قبول نیست پس چیز دیگه هم بیارم هم ممکنه قبول نکنین
در مورد SEO هاستینگ هم یک جمله به زبان فارسی میگم و خیلی ساده و اینکه شما باید خودتون هم متوجه باشید که گوگل هیچ وقت تمامی ترفند هاشو نمیگه چون سعی میکنه بیشتر با گوگل ادوردز پول در بیاره تا همه چیزش رو به ما بگه .
در سئو هاستینگ یکی از مهمترین مطاالب این هست که شما نیاز دارین تا IP هاتون تفکیک بشه تا وقتی که موتور جستوجو میآید و میخواهد مطالب شما را جدا کند نیازی نداشته باشه که سایت شما را از میان صدها یا هزاران IP جدا کند .
با تنظیمات انجام شده در IP Mask و مسایل دیگری که طی تحقیقات ما بدست آمده و آنها را نمیتوانیم بیان کنیم , و با اختصاص دادن هر IP فقط به 5 نفر اگر یکی از افرادی که دارای پیج رنک بالا باشند و موتور های جستوجو در آن زیاد فعالیت داشته باشند خود به خود این موتور ها با عملیاتی که ما انجام میدهیم به سایر سایت ها هم میروند که بر روی آن IP میباشد .
و به همین ترتیب بسیار زودتر نسبت به سایت ای دیگر ایندکس میشوند !
من سعی کردم بسیار ساده بگم و امیدوارم استتفاده کرده باشید .
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
دوست من اتفاقا بنده هیچ رابط مالی هم نیستم چون من همین قیمت هم که دادم 20% هم دارم روش تخفیف میدم .