فک کنم حضور شما در این تاپیک واسه این باشه که حساب کار به بقیه بدید قالبتونو ریپ نزنن!
ولی تلاشتون واسه هـــــــیــــ چ !
این حرفای شکایتو این حرفام قدیمی شده! فک نکنم دستتون به جایی بند باشه.
اینجا ایرانه! قالبتونم ریپ میزنن خیالتون راحت! همونجوری که قالب خودمو ریپ زدن!
100 درصد مخالف هستم با شما.. چرا فقط میگید قالب ****** و ایران هاست ؟؟؟ چرا قالب ماهان هاست , ایران سرور و نت افزارو نمیگید ؟؟ اینا شرکت ها معتبری نیستند که قالبشون ریپ شده ؟؟ آخه قالب ایران هاست و ****** چه زیبایی داره که بخوان ریپش کنند ؟؟
شما تو این 3-4 پستی که در این تاپیک دادی هی از قالب خودت حرف زدی هی خطو نشون کشیدی نمیدونم اگه کسی قالب مارو ریپ کنه به دیتاسنتر شکایت میکنیم نمیدونم دیداس میفرستیم براش قالبمونو میبرم جزوه املاک ثبت میکنیم والا 200-300 هزار تومن ارزش انقد خسیس بازی رو نداره فقط خودتون خراب کردید.
بنده خوم بعد از اینکه قالبتونو رو نمای کردید یه تاپیک همینجا میدم که لطفا کسی قالب این میزبان سایت رو ریپ نکنه هر کی ریپ کرد فلان فلان شدس .
در ضمن حالا شما قالبتون رو نمایی کنید ببنیم چه تهفه ای هست اصلا ارزش داره کسی برای ریپ کردنش وقت بزاره.
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
ترویج دژدی و تشویق به این مورد کار درستی نیست
ریپ هم از نظر شرعی هم از نظر قانونی مشکل داره اون کسی که خودش رو خراب کرده شما هستید نه ما.شما که به راحتی از خوردن حق دیگران حرف میزنید راستی چقدر قالبتون شبیه سایت دوست عزیزم نیما هست
http://www.kooruki.ir/
قالب ماهان هاست هم دژدیده شده دیگه عزیز . عذر میخوام یه لیستی از شرکتها تهیه نکردم و از همه نام نبردم دوستان کسی نام برده نشد مارو ببخشه.به هر حال این کار زشت و دژدی هست
اگر 500 تومن هزینه ای که ما بابت قالب دادیم برای شما هزینه ی زیادی نیست خب شمام هزینه رو واریز کنید
یعنی من فردا ماشین بخرم درشو قفل کنم دژدگیر وصل کنم شما میگید که بابا طرف خسیسه نمیذاره یه دژد با ماشینش دور بزنه؟
اون حرفتون خیلی خنده دار بود. الان متوجه حرف من نمیشید عزیز ایشالا وقتی یه کم پیشرفت کردید و دیدید با قالب رایگان نمیتونید کار کنید و قالب طراحی کردید و ریپ شد متوجه میشید من چی میگم
اینم طرح قالب ما البته صفحه اولش ببینید تحفه هست یا نه
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : November 13th, 2012 در ساعت 13:19
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
اینا به کنار خود ایشون از نیمای عزیز ریپ زده
کروکی هاستینگ | میزبانی وب و حجمی | نمایندگی وب و دانلود | نمایندگی ثبت دامین
يه چيزي به ذهنم رسيد كه قبلا انجام داده بودم.
ابنكه يه برنامه هست كه قالب رو كدگذاري ميكنه يعني وقتي سورسش رو نگاه ميكني يه فايل اجق وجق كه نا مفهوم هست رو نشونت ميده.
اين راه جواب نميده؟
و يا امكان رمزگشايي decrypt كردن اون هست؟
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)