خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
نظر من به عنوان یک مشتری:
http://mizbansite.com/
میزبان سایت : برخورد عالی با مشتریان،پاسخ گویی سریع،کیفیت بالای سرویس،و صداقت ایشون در کارشون،دانش فنی بالا که اکثرا تو این انجمن به مشکل کاربران رسیدگی کردن و.....................
پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ
پردیس هاستینگ:برخورد عالی با مشتری،سرویس های با کیفیت بالا،پاسخ گویی سریع و.............
ویرایش توسط m2n : November 10th, 2012 در ساعت 23:01
با سلام
میتونیم پشتیبانی یوزرهارو قبول کنیم
یک زیر برند از یکی از شرکت های برتر هاستینگ هستیم که درصورت موافقت به شما اعلام خواهد شد و می توانید از ان شرکت نیز تاییدیه بگیرید
سلام دوست عزیز
ماهم اعلام آمادگی می کنیم...
برای اسکریپت نال مشکلی نداریم و پنل های هاست cpanel هستن
1 ماه اول هم از مشتری های ماهانتون هزینه ای دریافت نمی کنیم اگه راضی بودن که حتما هستن همکاری رو ادامه میدیم
پشتیبانی هم 24 ساعته در 7 روز هفته انجام میشه...
پارس ویا | هاست لینوکس ابری لایت اسپید | هاست دانلود | نمایندگی هاست | ثبت دامنه | طراحی سایت | برنامه نویسی
parsvia@gmail.com
09382294343
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
صباپارس|تبلیغات گوگل|هاست و دامین|پنل پیامک|ارسال اس ام اس
میتوانیم خدمات دهی و پشتیبانی کنیم.
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
سلام .
بنده فکر میکنم اگر میزبانی رو به افرادی که تخصصشون هست مانند Ashkankamangar.ir واگذار کنید بهتر هستش . هم سابقه دارند هم اینکه من دنبال کردم ، روی میزبانی مانور و قدرت بیشتری دارند و کارشون هست ! .
البته از نحوه پشتیبانی و ... بی اطلاع ام .
ویرایش توسط milade : November 11th, 2012 در ساعت 13:11
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
با سلام و درود بیکران
شرکت ما هم در خدمت شما هست. در صورت تمایل به واگذاری.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)