شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
من یه سرور مجازی دارم که روش پنل دایرکت ادمین نصب حالا میخوام یک دامنه مثلا navab.com رو ثبت کنم میشه dns رو مثلا بذارم ns1.navab.com
اگر نمیشه پس چطوری ثبت ش کنم .تشکر
من نمی گویم سمندر باش یا پروانه باش
چون به فكر سوختن افتاده ای مردانه باش!
اموزش اینجا قرار گرفت
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
اگه مشکلی داشتین از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید و اگه متوجه نشدین اطلاع بدهید تصویری ساخته بشود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من نمی گویم سمندر باش یا پروانه باش
چون به فكر سوختن افتاده ای مردانه باش!
عکس های مربوطه هم در این لطنک موجود است میتوانید دانلود کنید
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
سلام
اين اموزش نحوه بستن پرت ها و غيره كه به امنيت سرور شما بدرد ميخوره مخصوص كساني كه زياد اتك ميشن و .... .
چون من به شخصه از حركت اقايmajidisaloo1 به شخصه حمايت ميكنم پس بزار دومي نفري باشم كه اين اموزش رو ميزاره
اموزش
براي بستن پرت ها روش هاي زيادي هست مثل يكي
1- از router (AL)access list
2-
CotrolPanel------>firewall------->advanced-------->LAC(local area connection)----------->settings
یا
ControlPanel----------->firewall--------->exceptions------->add port
3-
control Panel|Network|"connection"|Properties|Tcp/Ip|Properties|Advanced|Options
Tcp/Ip|filtering|Properties
يا اينه كه توي خود اين انجمن هستش
http://www.webhostingtalk.ir/f127/16843/
يا اين اموزش كه به شما زمينه ميكنم كه دانلود كنيد و تماشا كنيد از اينترنت تهيه شده
Download WinServer-Firewall-Port-100x.rar
lمي تونيد پرت هاي كه مهم نيستن ببنديد حالا ميخوايد بدونيد چه پرت هاي ببنيد كه بدردتون نمي خوره ميتونيد از اين وب سايت پرت ها رو ببنيد و ببنديد فقط يادتون باشه هر پرتي نبنديد اگر كسي توي اين انجمن هست كه بدونه چه پرت هاي ببنيدم و چه پرت هاي باز كينم دريق نكنه
وب سايت
List of TCP and UDP port numbers - Wikipedia, the free encyclopedia
اگر من اشتباه كردم به شخصه ببخشيد اگر جايي تحصيح داره بگين تا تحصيح كنم
با سپاس
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
اموزش کانفیگ اولیه kloxo رو بزارید تا اونایی که بتونیم یه دامنه tk روش ست کنیم و یه سیستم محتوا نصب کنیم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)