سلام
ما با شرکت فراسو داریم کار میکنیم اگر خواستید در خدمتتون هستیم آیدی اد کنید : sajadie90@yahoo.com
سلام
ما با شرکت فراسو داریم کار میکنیم اگر خواستید در خدمتتون هستیم آیدی اد کنید : sajadie90@yahoo.com
قیمت لایسنسش چنده؟
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
حالا اصلا واسه چی باید لایسنس تهیه کنیم؟
اگه نگیریم چی میشه؟ اگه از همین اسکریپت ای ک توی همین انجمن هم هست استفاده کنیم مشکلی دارن؟
آخه هزینش از ریسلر هم میزنه بالا!
(ببخشید اگ سوالمو جای مناسب نپرسیدم)
سلام
تا جایی که خبر دارم آلما هاست نماینده ی رسمی whmcs هست
اینم لینکش که خود whmcs هم این شرکت رو توی سایتش تایید کرد
آلما هاست نماینده رسمی WHMCS در ایران
شرکت سازنده یه جور حق الزحمت خودش و برنامه نویس هایی که اینو ساختن رو داره میگیرهحالا اصلا واسه چی باید لایسنس تهیه کنیم؟
از لحاظ پشتیبانی / ابدیت نرم افزار / پیشرفته تر کردن / امنیت
نسخه ی نال شده معمولا دارای شل . باگ هستاگه نگیریم چی میشه؟ اگه از همین اسکریپت ای ک توی همین انجمن هم هست استفاده کنیم مشکلی دارن؟
حالا اگه یه جایی مطمئن دانلود کنی شاید مشکلی پیش نیاد
اما امنیتش ریسک داره
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
درود .
من هم با دوستمون موافقم . هزینه لایسنس خیلی بالاست .
به طور مثال ما تمایل داریم مادم العمر را خریداری کنیم اما واقعا هزینه اش بالاست . به همین خاطر هست که خیلی ها میرن سمت نال شده .
به نظر شما روش زیر بهتر نیست ؟:
اینکه سایت سازنده قیمت را کاهش بدهد و همه بتوانند از نسخه اصلی و لایسنس دار استفاده کنند ؟ اینطوری هم همه از نسخه لایسنس دار استفاده می کنند . هم این سیستم معروف میشه هم بیشتر سود میکنه .
اما واقعا نیم دانم پرا این قدر هزینه اش بالاست . !!!
دوستان ایا سیستم whmcs هم مانند سیستم whmcs هست ؟
امکاناتش با سیستم whmcs یکی هست ؟
دمو فارسی نداره ؟؟؟
سیستم whmcs را توصیه می کنید یا whmcs ؟؟؟ چرا ؟؟؟
روی این سیستم زحمت کشیده شده درست و خیلی چیزا دیگه.. ولی قرار نیست پول سیستمشون رو از یک مشتری در بیارن که واقعا نرخی که دادن به نظر من همینجوری بوده چون می بینند کسی نیست باهاشون رقابت کنه هر چی دوست دارند میگیرن ..البته نظر من بودترجیح میدم حداقل اول کار از نال شدش استفاده کنم :دی
من نمی گویم سمندر باش یا پروانه باش
چون به فكر سوختن افتاده ای مردانه باش!
راست می گه
آلما هاست نماینده رسمی whmcs است
اینم لینک تاییدش
Distributor Program - WHMCS
ولی الان آلماهاست قابلیت فروش نداره برای همین به فراسو پیام دادن و قراره برام تا دو سه روز دیگه بفرستن
35 هزار تومن ماهیانه
تاپیک زیرخاکی هست بالا آوردینش
whmcs هم دیگه نماینده رسمی نداره و تمام نمایندگی ها لغو شدن . از جمله آلما هاست
اونی هم که دارید از فراسو میگیرید لایسنس ویژه هست. یعنی لایسنس هایی که قبلا توسط فراسو خریداری شدن و در حال تمدید شدن هستن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)