-
November 9th, 2012, 16:22
عضو انجمن
خرابی فلش درایو کـــــــــــــــــمک کنید[فــــــــــــــــــــــــ ـوری]
سلام دوستان
نمی دونم چی شد که فلش درایو رو که به لپ تاپ می زنم میگه اول فرمتش کن ! توش پر از فایل هست !
راهی هست فایل ها رو نجات بدم؟
-
-
November 9th, 2012 16:22
# ADS
-
November 9th, 2012, 16:23
عضو جدید
پاسخ : خرابی فلش درایو کـــــــــــــــــمک کنید[فــــــــــــــــــــــــ ـوری]
دقیقا چه اروری میده لطفا بنویسید
-
تعداد تشکر ها از parsian2host به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 16:27
عضو انجمن
پاسخ : خرابی فلش درایو کـــــــــــــــــمک کنید[فــــــــــــــــــــــــ ـوری]

نوشته اصلی توسط
parsian2host
دقیقا چه اروری میده لطفا بنویسید
به لپ تاپ که وصل می کنم اول کاسپراسکای میاد میگه اسکن کنم که رد می کنم این مرحله رو بعد خود ویندوز یه پنجره باز می کنه میگه فرمت کنم یا نه برای باز کردن فلش !
-
-
November 9th, 2012, 16:31
عضو انجمن
یه سیستم قدیمی دارم زمات ریستارتش فلش روش بود احتمالا زمان ریستارت بار اضافی روی فلش اومده ! با کاسپراسکای اسکن کردم توش فقط یه فایل سیستمی مونده ! یعنی همه فایل ها پرید؟
-
-
November 9th, 2012, 16:32
عضو جدید
Kaspersky رو غیر فعال کن جهت غیرفعال کردن این برنامه باید روی آیکون قرمز رنگ مربوط به Kaspersky در کنار ساعت کلیک راست کرده و عبارت Pause protection را انتخاب کنید. در صفحه باز شده بر روی عبارت Pause کلیک کنید تا آنتی ویروس غیرفعال شود. همچنین اگر میخواهید بطور کامل برنامه را ببندید می بایست با کلیک راست بر روی آیکون آن گزینه Exit را انتخاب کنید. برای فعالسازی مجدد نیز بر روی آیکون برنامه کلیک راست کرده و گزینه Resume Protection را انتخاب کنید.
بعد سیستم رو ریست کن فلش رو بزن ببین باز میشه .....
-
تعداد تشکر ها از parsian2host به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 16:34
عضو انجمن
اینرو زمان وصل شدن به لپ تاپ سیستم میگه
You need to format the disk in drive I:befor you can use it.
Do you want to format it?
-
-
November 9th, 2012, 16:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsian2host
Kaspersky رو غیر فعال کن جهت غیرفعال کردن این برنامه باید روی آیکون قرمز رنگ مربوط به Kaspersky در کنار ساعت کلیک راست کرده و عبارت Pause protection را انتخاب کنید. در صفحه باز شده بر روی عبارت Pause کلیک کنید تا آنتی ویروس غیرفعال شود. همچنین اگر میخواهید بطور کامل برنامه را ببندید می بایست با کلیک راست بر روی آیکون آن گزینه Exit را انتخاب کنید. برای فعالسازی مجدد نیز بر روی آیکون برنامه کلیک راست کرده و گزینه Resume Protection را انتخاب کنید.
بعد سیستم رو ریست کن فلش رو بزن ببین باز میشه .....
کاسپر غیر فعال هست ریست کردم ویندوز رو بعد بالا اومدن روی فلش که دوبل کلیک می کنم پیغام زیر رو میده
I:\is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable.
-
-
November 9th, 2012, 16:53
عضو انجمن
توسط نرم افزار خاصی مثل مورد زیر می تونم فایل ها رو ریکاور کنم؟
بازیابی فایل های حذف شده GetData Recover My Files 5.1.0.1824
-
-
November 9th, 2012, 17:31

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله اکثر موقع ها بیشتر از 90% اطلاعات رو برمیگردونه.
من با Power Data Recovery برای سال 2006 اینکار رو انجام میدادم .
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 18:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
بله اکثر موقع ها بیشتر از 90% اطلاعات رو برمیگردونه.
من با Power Data Recovery برای سال 2006 اینکار رو انجام میدادم .
مشکل ایه که نه ویندوز و نه نرم افزار ریکاوری فلش رو نمیشناسن ! ویندوز که میگه فرمت کن تا بازش کنم اگر فرمت کنم کل فایل ها میپره درسته ؟ بدون فرمت هم شناسایی نمیشه فلش .
به نظرتون چیکار کنم؟
-