مرسی از آفر ها با این وضع بهتر یه اختصاصی بخرم چون آفر ها با اختصاصی هیچ فرقی نداره
تا الان هم یه هاستیگ از رفیقامون بد ضرری به ما زد حالا باید کل سایت سر یال ها را دوباره + فی-لم ها را آپلود کنیم
اگه این سری دیگه قطع بشه هیچی سایت باید ببندم
مرسی از آفر ها با این وضع بهتر یه اختصاصی بخرم چون آفر ها با اختصاصی هیچ فرقی نداره
تا الان هم یه هاستیگ از رفیقامون بد ضرری به ما زد حالا باید کل سایت سر یال ها را دوباره + فی-لم ها را آپلود کنیم
اگه این سری دیگه قطع بشه هیچی سایت باید ببندم
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بله قبول دارم ولی مشکل اینه اگه فایل ها پاک بشه 100% این آقا نمی تونه خسارت فایل ها را بده پس بهتر خودمون مدیریت سرور بر عهده بگیریم چون الان سرور که من میخوام شاید باورتون نشه ولیه 450 تا سریال باید آپلود کنم روش اگه پاک بشه دیگه عصبی شدن من 100 % حالا 50 تا شا آپلود کردم بعد سرور طرف دود شد 750 گیگ اطلاعات پرید حالا دارم سرور میگیرم که بتونم حداقل کار نا تموم تموم کنم نه به خاطر 10 تا ابوز یه سرور مجازی دیگه سایت منم خراب بشه
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
چه مدیریت دست شما چه دست کسه دیگه فرقه چندانی نمیکنه ! چون اگر خدایی نکرده هارد سرور مشکلی پیش بیاد براش عملا کاری نمیشه کرد مگر اینکه خودتون بک آپ تهیه کنید که با توجه به حجم بالای اطلاعات نه صرفه ی اقتصادی داره که بیاین همه ی مطالاب رو بک آپ بگیرید و نه صرفه ی زمانی ! یا میتونید با رید کردن هارد همیشه یک هارد میرور داشته باشید ولی این هم چون صرفه ی اقتصادی نداره هر کسی انجام نمیده ! ( لااقل برای سروری که قراره وی پی اس ارائه بشه روش )
ما 5 ماهی هست از نوین وی پی اس سرور داریم با 250 گیگ هارد . تو این مدت خوشبختانه مشکلی نبوده . یک بار ابیوز داشتیم اون هم به خاطره اینکه خودمون ویندوز رو نصب کرده بودیم و پورت های حساس رو نبسته بودیم و فایل ویروسی بود رو وی پی اسمون . همون موقع وقتی اولین ابیوز اومد برامون بهمون گفتن با توجه به اینکه ممکنه بعدا برامون درده سر بشه انتقالمون دادن رو سرور دیگه در کمترین زمان ممکن و بعد هم ویندوزمون رو بررسی کردن تا ببینن کانفیگ چجوری بوده . در مورد آپ تایم هم فقط 5 دقیقه سرورشون دان بودالبته نمیدونم شاید وقتی ما خواب بودیم دان بوده ما نفهمیدیم .
به هر حال من همیشه میگم تو زمینه ی هاستینگ نمیشه همه چیز رو پیش بینی کرد . فوقش میشه پیشگیری کرد .
بازم تصمیم با خودتون :دی
فردا نیای بگی تو گفتی :دی
ویرایش : عزیز راستی یادم رفت بپرسم ، 10 تا ابیوز چه خبره ؟!!! مگه چی کار میکنید ؟
ویرایش توسط reza* : November 9th, 2012 در ساعت 16:25
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
از این سرور اختصاصیاتون به ما هم بدید![]()
دوست عزیز اینجا بالاترین قیمتی که دوستان دادن 150 تومان بوده بعد شما میگید اگر این قیمتا باشه اختصاصی میگیرم !!
با وضع دلار الان زیر 200 تومان سرور معمولیه معمولیم گیرتون نمیاد چه برسه با 1 ترا هارد چون اگر از xlhost هم سرور گیرتون بیاد بازم هاردش 250 هست باید ارتقا بدید به 1 ترا
خلاصه اگر از این سرور اختصاصیا که با 150 تومن هست گیر آوردید ما هم چندتا میخوایم البته کیفیت هم فراموش نشه
------------
بابت سرور مجازی با رم 1 گیگ هارد 35 گیگ ماهانه 33 تومان و هارد 1 ترا هم ماهانه 25 دلار در خدمت هستیم
ویرایش توسط tizparvaz : November 9th, 2012 در ساعت 16:37
من نگفتم روم مثلا 8 گیگ بایت میخوام یا 32 مثل شما هاستینگ داشته باشم
من فقط می خوام یه دایرکت ادمین یا windows 2003 چیزی بخرم که xlhost داره با این مشخصات میده اما یکی از دوستان گفتند VDS حساب میشه منم راضی هستم فقط بشه این فایل هارا آپلود کرد
آقای novinvps.com آخه اگه بکاپ میشد بگیرم که می گرفتم اما سرور آلمان فکر کنم در جریان بودید بعضی از ایرانی ها را زده سرور ها شون حذف کردند
منم که نمیدونستم اینطور میشه اگه می دونستم حتما انجام میدادم
با سلام دوست عزیز هنوز اگه درخواست سرور مجازی داری سری به سایت صبح هدف | میزبانی وب – سرور مجازی – سرور اختصاصی – دامنه بزن و اگه خواستی براتون آزمایشی هم می تونیم باز کنیم همچنین پشتیبانی هم تیکت هم تلفنی می باشد
ram 1gig
port 1gig
HDD 1 Tra
90هزارتومان
آیوا نـیــــک | هاست|ثبت دامنه|سرور مجازی|سرور اختصاصی|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)