-
November 9th, 2012, 00:32
هاست اشتراکی
سلام دوستان عزیز
امیدوارم سوالم جای خوبی مطرح کرده باشم.
من میخام یه سایت دانلود مقاله با وردپرس راه اندازی کنم و میخام فضای سایت و فایلامو بریزم روی یه هاست یعنی جفتشون با هم روی یه هاست باشه البته اندازه فایلام از حدود 1 مگ تا 30 مگه. به نظرتون این درسته؟
خیلی ها هم بهم پیشنهاد دادن یه هاست برای فضای سایت جور کنم و یه هاست دانلود برای فایلام این چطوره؟بهتره؟
به نظرتون اگه وی پی اس بگیرم میتونم جفتشونم میتونم توی وی پی اس بریزم.
-
تعداد تشکر ها از mehdivooroojak به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012 00:32
# ADS
-
November 9th, 2012, 00:38
پاسخ : هاست اشتراکی
میتونید از میزبابی وب پربازدید استفاده کنید و هم میتونید خودتون vps بخرید و منیج کنید و سایتتون رو ببرید بالا. تنها تفاوتی که مورد اول با دوم داره اینه که دیگه نیازی به هزینه (مالی و زمانی) جهت مانیتور کردن سرور، خرید لایسنس و رفع عیب و ... نیست و شما تنها به آپدیت کردن سایتتون میپردازید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از saeedxxx به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 00:49

نوشته اصلی توسط
saeedxxx
میتونید از میزبابی وب پربازدید استفاده کنید و هم میتونید خودتون vps بخرید و منیج کنید و سایتتون رو ببرید بالا. تنها تفاوتی که مورد اول با دوم داره اینه که دیگه نیازی به هزینه (مالی و زمانی) جهت مانیتور کردن سرور، خرید لایسنس و رفع عیب و ... نیست و شما تنها به آپدیت کردن سایتتون میپردازید.
موفق باشید.
ممنون سعید جان
یعنی یه هاست پربازدید بگیرم و سایت و فایلامو با هم بریزم روی یه هاست.
راستی وی پی اس خوبه یا بده چه دردسرایی داره؟
-
-
November 9th, 2012, 00:51
عضو دائم
اگر شروع کارتونه مشکلی نداره
ولی سعی کنید از الان فایلها رو داخل پوشه ی dl بریزید که بعدا هاست دانلود خریدید بتونید راحت با تغییر یک آی پی ساب دامنه کلا منتقل کنید در سایتتونم موقع لینک دهی
به این صورت لینک بدید
dl.site.com/a.zip
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 00:54
عضو انجمن
شما اگه فقط میخوای تمرکزتون روی مدیریت سایتتون باشه بهتره یه هاست که طبق فرمایش دوستمون پربازدید باشه تهیه کنید . اگر هم میخوایید بک آپ فایل ها مدیریت کل هاست دست خودتون باشه vps تهیه کنید
اما پیشنهاد بهتر اینه که یه هاست برای میزبانی سایت تهیه کنید و یک هاست دانلود برای فایل ها
-
تعداد تشکر ها ازrezarostami به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 01:01

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اگر شروع کارتونه مشکلی نداره
ولی سعی کنید از الان فایلها رو داخل پوشه ی dl بریزید که بعدا هاست دانلود خریدید بتونید راحت با تغییر یک آی پی ساب دامنه کلا منتقل کنید در سایتتونم موقع لینک دهی
به این صورت لینک بدید
dl.site.com/a.zip
ممنون دوست عزیز
اگه هاست دانلود بخرم لازم هست لیچر نصب کنم یا همینجوری میشه فایل آپلود کرد.
-
-
November 9th, 2012, 01:02

نوشته اصلی توسط
mehdivooroojak
ممنون سعید جان
یعنی یه هاست پربازدید بگیرم و سایت و فایلامو با هم بریزم روی یه هاست.
راستی وی پی اس خوبه یا بده چه دردسرایی داره؟
شما مثلا 40 هزار تومان میدید و یه vps رم 1 میخرید (منابع اختصاصی) بعد باید برای سایتتون کنترل پنل نصب کنید (البته رایگان هم میتونید انتخاب کنید) اما باید دانش فنیتون بالا باشه تا اگر مشکلی در سرورتون و نرم افزارها به وجود اومد بتونید برطرف کنید + هزینه کانفیگ وب سرور و ....
ولی شما با خرید هاست پر بازدید دیگه کاری با مسائل فنی سرور ندارید و این دیگه وظیفه مدیر سرور هست که مشکلات رو برطرف بکنه. 
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
موفق باشی.
-
تعداد تشکر ها ازsaeedxxx به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2012, 01:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehdivooroojak
ممنون دوست عزیز
اگه هاست دانلود بخرم لازم هست لیچر نصب کنم یا همینجوری میشه فایل آپلود کرد.
همینجوری هم میتونید اما لیچر اکثرا ممنوعه
-
-
November 9th, 2012, 01:49
دوست عزیز با توجه به صحبت های اساتید هاست پربازدید برای وبسایت و به نظر من برای مقاله هاتون یه وی پی اس از جای مطمئن خرید کنید خیلی بهتره!
موفق باشید
-
-
November 9th, 2012, 12:01

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
همینجوری هم میتونید اما لیچر اکثرا ممنوعه
اگه اینجوری باشه بس چطوره خیلی از سایتا با لیچر فایل جابجا میکنن.
-