با این قطعات هم من موافقم : اما اگه خواستی پردازنده را فنوم بزاری یا کارت گرافیک بزاری باید پاور رو عوض بکنی ... در مورد پاور هم کلا پاورهای کولر مستر بسیار عالی و قدرتمند هستند ... اما دلیل انتخاب گرین قدرت بیشتر در مقابل قیمت کمتر و دوم اینکه گارانت فوق العاده آن هست (به عنوان نمونه من هم روز اولی که پاور را گرفتم مشکل تنظیم دور فن داشت که توی فروم سخت افزار مطرح کردم ... نیم ساعت بعد ایمیلی آمد که از من آدرس محل سکونت را خواست و گفتند فردا پاور بدستتون میرسه .. که همینطور هم شد ... یک پاور نو به من دادند ... من هم پاور قبلی رو دادم به نمایندگی )
فکر نمیکنم هیچ کدام از شرکت های گارانتی دهنده در عمل همچین گارانتی بکنند (البته توی حرف زیاد از این چیزا گفته میشه) ... به هر حال من خودم هر دو پاور را تایید میکنم اما به دلیل گارانتی بهتر گرین را انتخاب میکنم ... رایتر را هم ایسوس را پیشنها نمیکنم اما اچ پی هم خوب هست .. هر چند باز هم به دلیل گارانتی خوب سام سرویس باز هم ساموسونگ را انتخاب میکنم (6ماه گارانتی تعویض)
با هارد هم کاملا موافقم هرچند بسیار کم یاب هست مخصوصا در شهرهای غیراز تهران و البته گران تر
اما سی پی یو ... این سی پی یو 4 هسته ای هست و مطمئنا قوی تر و البته گران تر ... اما باید توجه کنی که در حال حاضر نرم افزارهای قابلیت استفاده از تکنولوژی چند هسته ای را دارند ... (بیشتر نرم افزارای ویرایش فیلم .. عکس و صوت این قابلیت را دارند) بنابراین بعید میدونم خیلی به کار شما بیاد ... در نتیجه چون فرکانس کمتری نسبت به 255 داره در جاهایی که تک هسته ای کاربرد داره ... کارایی کمتری خواهد داشت ... هرچند این سی پی یو را هم کاملا تایید میکنم ...
خوب در آخر نیخوام بگم که این حرف ها فقط پیشنهاد هست ... و دست آخر این خودت هستی که باید انتخاب کنی
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
اصلا نیازی به رم ddr3 ندارید چون هم قیمت بالاتری دارد هم اینکه اگه خواستید یا باید اینتل بگیری یا فکر کنم فنوم های نسل جدید را ... چون نسل قدیم ساپورت نمیکنهخوب اگه بخوام رم یddr 3 هم ساپ کنه چی؟ خیلی هزینه بالا میره؟
این قیمت ها تقریبی هست یا دقیق؟
قیمت هایی که بهت دادم رند شده به سمت بالا هست .. در عمل هرکدوم 2-3تومن ارزون تر هست