سلام.دوستان متاسفانه iis بنده وقتی آی پی رو میزنم جدیدا بالا نمیاد و لینک دانلود نمیده .حتی استوپ و استارت کردم ولی بازم مشکل حل نشده
سلام.دوستان متاسفانه iis بنده وقتی آی پی رو میزنم جدیدا بالا نمیاد و لینک دانلود نمیده .حتی استوپ و استارت کردم ولی بازم مشکل حل نشده
ویرایش توسط rapfather : November 8th, 2012 در ساعت 13:36
پردازنده 100% Usage نیست؟
حافظه رم خالی دارید؟
تاحالا سرور ریستارت کردید که ببینید مشکل بازهم پاربرجاست یا نه؟
یکی از مشتری ها ما هم سایت فیلم داره
سرور ریستارت میکنه لینک های دانلود کار میکنه اما بعد از مثلا 8 ساعت یا یک روز بازم لینک های دانلود کار نمیکنه و باز هم باید ریست بزنه
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه iisهست
دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
ولی به نظرم بهترین راه نصب xampp میباشد
یه برنامه دیگه داره از پورت 80 استفاده میکنه ولی تو فایر وال اثری ازش نیست.چگونه شناساییش کنم؟
برو سرویس هارو چک کن ...
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شاید تیکش برداشته شده و نشون نمیده
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نه نگاه کنید هنگامی که میخام iis رو استارتش کنم میزنه که پورت 80 در برنامه ای دیگه درگیر هستش .من رفتم از فایروال گشتم دیدم دیدم هیچی رو 80 نیستش .هالا این مشکلم بعد از ریستارت کردن سرویس بوجود اومده.هالا نمیدونم چجوری بفهمم چه برنامه ای رو پورت 80 هست و چیکار کنم
رو پورت 8080 گزاشتم کار کرده ولی اینجوری باید آخر ادر :8080 بزارم که برام مقدور نیستش
خواهش میکنم کمک کنید
خب ببین تو همون iis یه new site جدید با پورت 80 باز کرده باشه
و یا اینکه آخرین برنامه نصب کردی چی بوده؟
wamp بریز خیلی بهتره ( xampp خیلی باحاله مخصوصا پنلش اما خیلی اذیتم کرد )
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)