اگه مستقیم بگیری با دیتاسنتربعد از اینکه سرور رو خریدم وقتی با مشکلی مواجه شدم من با کی طرف حساب هستم؟ با دیتاسنتر یا با فروشنده.
اگه غیر مستقیم بگیری اول نماینده بعد دیتاسنتر
بله میتونه !!!من که سرور رو خریدم فروشنده می تونه بهش دسترسی داشته باشه؟ یا بهتر بگم سرور رو فروشنده از دیتاسنتر خرید خواهد کرد و یه جورایی به اسم فروشنده در میاد و دوباره می تونه با دیتاسنتر هماهنگ کنه و سرور دستش باشه... راهنمایی لطفا!
بستگی به امنیت سرور و وارد بودن هکر داره.چون من حدود 7-8 تا سایت دارم و همشو قرار هست انتقال بدم روی سرور آیا در صورت هک شدن یک سایت به کلیه سایت ها آسیب وارد میشه! چون همشون روی یک سرور هستند پس باید مشکل باشه
بله !!!آیا من بعد خرید سرور می تونم خودم هاست بفروشم؟
name.comچطوری می تونم یک دامنه دات کام ثبت کنم؟
resellerclub.com
onlinenic.com
godaddy.com
و و و ...
هر جا که خواستین میتونین ثبت کنین. هم مستقیم هم غیر مستقیم.
مدیریت اولیه خوب باشه بعداً نیاز نمیشه 24 ساعت بشینی پاشمن زیاد وقت نمی کنم به سرور برسم! روزی چقدر زمان می بره برای مدیریت سرور.. مدیریت امنیت و سایر مشکلات...؟
خوبه !!!مشکل تحریم سی پانل مجبورم میکنه از دایرکت ادمین استفاده کنم.... خوبه؟
واسه هر سرور یه لایسنس !!!من هنگام خرید سرور یک دایرکت ادمین روی آن نصب میشه.... فرض کنید من حدود 50 تا سایت رو آوردم روی سرور خوب! حالا باید برای هر کدوم لایسنس دایرکت ادمین بخرم؟؟؟؟
امنیت که کار خودتون نیست. چون تازه کارین باید بدین کسی براتون منیج کنه.تاکید من روی امنیت و آپ تایم بسیار بالا هست که نمی دونم چیکار کنم
آپ تایم بسیار بالا ؟!!! معمولاً همه ی دیتا سنترها آپتایم بالای 99.8 دارن.
سوال پرسیدی باید وایسی جوابشم بگیریچون من زیاد تو انجمن نمی ام خواهش می کنم در صورت پاسخ داد منو از طریق ایمیل با خبرر سازید
aghaee.sajjad @ gmail.com
پ.ن: قبل از پرسیدن این سوالا یه سرچی میکردین جوابای بهتری هم میگرفتین![]()