از کجا میتونم شکایت کنم از سایتی که مطالب ما رو کپی کرده ؟
از کجا میتونم شکایت کنم از سایتی که مطالب ما رو کپی کرده ؟
پلیس فتای هر استانی که هستید
البته قبلا از طریق سایت فتا هم میشد ولی فکر کنم جدیدا برداشته شده و باید حضوری تشکیل پرونده بدید.
ولی اگه با ایمیل و زنگ و تهدید میتونید از طرف بخواید که خذف کنه ، دیگه دنبال شکایت نرید بهتره چون دردسر زیادی هم داره ، ولی خب اگه مستندات داشته باشید به نتیجه میرسید
مستندات چی میخواد ؟
واسه یه سری مطلب ؟
از این قسمت !
Removing Content From Google - Google Help
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
البته لینکی که من گذاشتم برای حذف مطلب از گوگل بود نه ریپورت کپی رایت که البته " sajad2745 " لینک درست رو گذاشتند.
هر کسی میدونه که قدرت اینترنت، گوگل هست . و فقط افراد خاصی پلیس فتا رو قدرت اینترنت میدونن !! طبیعتا گوگل بهتر میتونه به سایت هایی که مطالب کپی میکنند رسیدگی کنه تا پلیس فتا ! به همین دلیل من گوگل رو معرفی کردم. امیدوارم آگاهی پیدا کرده باشید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ببین دوست خوب من اگه بخوای شکایت کنی باید اول از تمام صفحات اون سایت عکس بگیری ، و یک شکایت نامه درست وحسابی بنویسی و ماجرا رو توضیح بدی بعد بری فتا برای تشکیل پرونده اونجا بر مبنای عکس هایی که شما گرفتی و تاریخ انتشار مطالب در سایت شما و اون سایت کپی کننده و همچنین کش گوگل متوجه میشن که کی از کی کپی کرده، اولین کاری که میشه سایت طرف رو ***** میکنن تا بیاد توضیح بده و ... اما اینم بگم که خیلی وقت باید بزاری ، پیشنهاد میکنم با مدیر اون سایت صحبت کنی بهش بگی که مطالب و یا اطلاعات شما رو حذف کنه وگرنه برای هر دوی شما مشکل ایجاد میشه
قبلا امکان این وجود داشت که اینترنتی طرح شکایت کنی اما الان نه
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
گوگل از کجا میفهمه که کدوم پاک کنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)