من هم وام گرفتم هم پول
وام رو تا میزنه وارد شعبه می شه میری ضامن می بری اوکی می شه
پول هم یک هفته زمان می بره بریزن به حسابتون ولی مال بابام 2 دهفته زمان برد
من هم وام گرفتم هم پول
وام رو تا میزنه وارد شعبه می شه میری ضامن می بری اوکی می شه
پول هم یک هفته زمان می بره بریزن به حسابتون ولی مال بابام 2 دهفته زمان برد
ضلمن بستگی داره
بستگی داره که چه مشتری بانکی باشی
اگه مشتری خوب باشی مثل منازم یک کاسب خواست
ولی اگه مشتری معمولی باشی
ضامن کارمند رسمی دولتی گواهی کسر از حقوق دار می خواد
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
کاسب باید مشتری اعتباری باشه
ینی خودش وام گرفته باشه از بانک ملت یک کد می دن بهش که به اون می گن مشتری اعتباری
یا اینکه ضامن کاسبت گردشش خوب باشه تو چشم رئیس شعبه باشه![]()
والا ضامن هایی هستند، حسابشون روزی بالای 50 میلیون گردش دارند، آدم روش نمیشه بهشون بگه به خاطر 2 میلیون بیان بریم بانک ضامن من بشن ... ولی در کل سیستم امتیاز دهیشون جالبه و یه خلاقیته . واقعا باید تغییر رو احساس کنیم.
----------------
بعد یه سوال : کسی تا حالا موفق شده از این دستگاه هایی هست که کارت و میکشی و پول کسر میکنی، همراه ها و بدون اینکه وصل کنی به پریز (شارژی) ها .. چی بود اسمش، فراموش کردم.
شرایط دریافت اونها از بانک ملت چیه ؟!
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
حالا من درخواست واریز نقدی دادم فکر کنم دو هفته هست منتظرم خبری نیست
حالا بماند یک کمکاری می کنن بانک فقط بانک ملت خدایی ........................
به من این جواب رو دادند
با سلام .احتراماً به استحضار میرسانیم چنانچه امتیاز شما به حد نصاب رسیده و پاداش نقدی را انتخاب نموده باشید وجه پاداش شما پس از گذشت 15 روز کاری(به غير از 5 شنبه ،جمعه ،تعطيلات رسمي،روز ثبت پاداش) پس از ثبت درخواست شما به حساب انتخابی شما واریز میگردد.پشتیبانی باشگاه مشتریان بانک ملت*
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)