-
November 6th, 2012, 11:31
پاسخ : عدم تعهد سرورپارس در قبال مشتری

نوشته اصلی توسط
آگونیس
افرادی که خودش به قوانین احترام نمیگذارند و قوانین رو رعایت نمی کنند انتظار نداشته باشید متقابلا ابن عمل انجام شود
پست های انتقادی باید در بخش انتقاد و پیشنهاد ارسال شود نه بخش
دوست عزیز، همه این موضوع رو می دونند که هیچ بحث انتقادی در مورد سرورپارس توی این انجمن تایید نخواهد شد!
شما هم توقعاتی داری ها...
-
تعداد تشکر ها از InGodWeTrust به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012 11:31
# ADS
-
November 6th, 2012, 15:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
InGodWeTrust
دوست عزیز، همه این موضوع رو می دونند که هیچ بحث انتقادی در مورد سرورپارس توی این انجمن تایید نخواهد شد!

دقیقا همین هست
وقتی برند سرور پارس میاد اسپانسر میشه به گونه ای و تبلیغ میکنه هیچ وقت تایید نخواهد شد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 16:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
InGodWeTrust

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
دقیقا همین هست
وقتی برند سرور پارس میاد اسپانسر میشه به گونه ای و تبلیغ میکنه هیچ وقت تایید نخواهد شد
فکر نمیکنم همچین چیزی درست باشه
بهرحال وبهاستینگ تاک سایت کوچیکی نیست که نیاز به اسپانسر داشته باشه
اینا همه تبلیغات هستند و سرورپارس تبلیغ نکنه کسی دیگه اینکارو انجام میده
برند سرورپارس ؟ برند رو برای من تعریف میکنید
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 16:47
این نماد اعتماد الکترونیکی هم شر شده.
چندی پیش با قسمت فروش آنلاین سرور پارس صحبت میکردم ، هر چی من سوال میکردم طرف میگفت ما نماد الکترونیکی داریم! یعنی کارمون خوبه دیگه. شما اعتماد ندارید؟ بجای اینکه جواب سوالای فنی من رو بده و در مورد تفاوت قیمتها پاسخ مناسب بده مدام تکرار میکرد نماد الکترونیکی نماد الکترونیکی.
یک خرید هاست داشتم ازشون. اینقدر اذیت شدم که کلاً پس گرفتن وجه رو هم بیخیال شدم. صدقه حساب میکنم...
-
تعداد تشکر ها ازsalman به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 17:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
salman
این نماد اعتماد الکترونیکی هم شر شده.
چندی پیش با قسمت فروش آنلاین سرور پارس صحبت میکردم ، هر چی من سوال میکردم طرف میگفت ما نماد الکترونیکی داریم! یعنی کارمون خوبه دیگه. شما اعتماد ندارید؟ بجای اینکه جواب سوالای فنی من رو بده و در مورد تفاوت قیمتها پاسخ مناسب بده مدام تکرار میکرد نماد الکترونیکی نماد الکترونیکی.
یک خرید هاست داشتم ازشون. اینقدر اذیت شدم که کلاً پس گرفتن وجه رو هم بیخیال شدم. صدقه حساب میکنم...
درسته کلا از سرور پارس بیزارم اما بهتره بدونین که این حرفتون فوق العاده بده
شما که دنبال کار نرفتین نباید این رو بگین
درسته اگه میرفتین هم به جایی نمیرسیدین اما این حرف خیلی زشته
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 18:07
سلام
نمی دونم به خدا چی بگم
همین بلا سر منم اومده
ازشون هاست گرفتم برای یک هیئت مذهبی
اون موقع ها تو کار هاستینگ نبودم
روز اول خوب بود
و اما روز دوم تیکت میزدم برای اینکه انتقال بدن اما هیچ احدی جواب گو نبود
و وقتی با پشتیبانی آنلاین حرف میزدیم
فقط لینک تیکت زدن رو ارسال میکرد
پولو که ندان هیچ چندتا لیچار بارمون کردن
گفتن شما دارین با زدن همچین سایتایی آبروی ائمه رو هم میبرید
می گفتن این سایت ها رو میزنید تا به اسمه ائمه یه پولی بزنید به جیب
الان هم 6 تا مشتری هاست دارم که محتواشونو از سرور پارس انتقال دادم
نمی دونم چرا این شرکتایی که قبلا حتی پی کردن پول ریسلر براشون کمر شکن بود الان که کمی قدرتمند شدن فکر می کنن دنیا رو دارن میچرخونن
با 50 و 100 هزارتومان کسی پولدارو گدا نشده
یا علی
-
تعداد تشکر ها ازparsserver به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 18:27
عضو انجمن
دوستان جالبه که هرکسی حتی هاستبنگ ها هم میبان و اینجا ادعا میکنند که از ما هاست داشتند! .. هر کسی مشکلی داشته و یا داره و اگر زیر 7 روز درخواست بازگشت وجه داده و بازگشت انجام نشده شماره تیکت خودشو برای بنده پ.خ کنه با رسیدگی کنم.
به محض اینکه یکی مشکلی داره یا درست و یا اشتباه متاسفانه برخی ها سوء استفاده میکنند .
ما اسپانسز وب هاستینگ تاک نیستیم فقط یک تبلیغ داریم اینجا! وقتی شما سرخود توهین میکنید یک شرکت با 9 سال سابقه را کلاه بردار میخونید و هیچ کسی هم نمیاد حذف کنه پست شما را مطمئن باشید خیلی مدیر تالار هوای شما را داشته و در حق ما اجحاف کرده.
پس قبل از اینکه بی احترامی کنید . لطفا 1- مطئمن بشید که از ما سرویس خریدین و برای اسپم و خراب کردن یک شرکت پست نمیدید !
2- قطعا احتمال بروز اشتباه وجود داره و علت فعالیت بنده داخل این تالار به همین دلیل هست که اگر کسی فکر میکنه حقی از ایشون ضایع شده بنده پیگیری کنم.
هر چیزی قانون و قاعده ای داره پس اگر راست و درست میگید شماره تیکت را با توضیحات برای بنده ارسال کنید قطعا پیگری میکنم پاسخ هم پ.خ میشه و در صورت نیاز داخل فروم پست میشه!
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
-
تعداد تشکر ها ازserverpars به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 20:03
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
serverpars
دوستان جالبه که هرکسی حتی هاستبنگ ها هم میبان و اینجا ادعا میکنند که از ما هاست داشتند! .. هر کسی مشکلی داشته و یا داره و اگر زیر 7 روز درخواست بازگشت وجه داده و بازگشت انجام نشده شماره تیکت خودشو برای بنده پ.خ کنه با رسیدگی کنم.
به محض اینکه یکی مشکلی داره یا درست و یا اشتباه متاسفانه برخی ها سوء استفاده میکنند .
ما اسپانسز وب هاستینگ تاک نیستیم فقط یک تبلیغ داریم اینجا! وقتی شما سرخود توهین میکنید یک شرکت با 9 سال سابقه را کلاه بردار میخونید و هیچ کسی هم نمیاد حذف کنه پست شما را مطمئن باشید خیلی مدیر تالار هوای شما را داشته و در حق ما اجحاف کرده.
پس قبل از اینکه بی احترامی کنید . لطفا 1- مطئمن بشید که از ما سرویس خریدین و برای اسپم و خراب کردن یک شرکت پست نمیدید !
2- قطعا احتمال بروز اشتباه وجود داره و علت فعالیت بنده داخل این تالار به همین دلیل هست که اگر کسی فکر میکنه حقی از ایشون ضایع شده بنده پیگیری کنم.
هر چیزی قانون و قاعده ای داره پس اگر راست و درست میگید شماره تیکت را با توضیحات برای بنده ارسال کنید قطعا پیگری میکنم پاسخ هم پ.خ میشه و در صورت نیاز داخل فروم پست میشه!
پشنهاد: شما فعلا مشکل استارتر را برطرف کنید که با دلیل و مدرک و تصویر ، تاپیک را استارت کردن . پیگیری تیکیت های دیگران را بعد موکول کنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
پشنهاد: شما فعلا مشکل استارتر را برطرف کنید که با دلیل و مدرک و تصویر ، تاپیک را استارت کردن . پیگیری تیکیت های دیگران را بعد موکول کنید ؟
بازگشت وجه ایشون انجام شده دوست عزیز!
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
-
تعداد تشکر ها از serverpars به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 22:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverpars
شما راست میگی؟
اگه راست میگی عکس گذاشتم پیگیری کنید
برای اینکه بدونی من یوزرتم شلی آپلود کردم توی هاستم برات پیام خصوصی میکنم
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید